Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szakítanak gazdag férfivel ha az nem ad a pénzéből?
Abszurd kérdés, mert ugye azt vesszük alapértelmezettnek, hogy:
"összejött a gazdag férfivel" = "részesül a gazdagságból"
De mi van akkor ha a nő azzal szembesül, hogy a férfi költekezése egyáltalán nem terjed tovább mondjuk egy átlagos keresetű férfi költekezésénél.
Tehát soha nem fog luxus ajándékokat kapni: luxusautót, lakást, milliós órákat és ékszereket.
És olyanról sem álmodhat, hogy végleg otthagyhatja a munkahelyét mert a férfi mindent kifizet helyette, hanem a közös költségeket ugyanúgy felezik mint mondjuk egy átlagos keresetű pár.
Ilyenkor mi lenne a női reakció?
# 1
Ez a probléma egyébként már átlagos keresetű férfiaknál is felvetődik. Pl. a pasi 300 ezret keres, a nő csak 150-et, de ez egyiküket sem mentesíti az alól, hogy felesben fizessék a számlákat, mégis szokott problémát okozni.
Nálunk ilyen felállás 2 gyerekkel meg a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat,én fizetem a számlákat ő a hitelt meg a kaját.
Ami megmarad az a hàzfelújításba megy,évek óta így èlünk és nyaralunk is.Nincs ezzel probléma csak akkor,ha valamelyik visszaél a helyzettel.Kommunikáció!
Nem
Soha nem voltak nagy igenyeim.
De ahogy fentebb irtak h ha hasznalhatom a lakasat(ott lakunk) vagy alkalmankent az autojat az jo lenne. De nem kitetel.
Nem vartam el a luxust soha. Inkabb az lenne jo h melette biztonsagban erzem magam. Meg ha nem is ram kolti a penzt. De ha ugy adodik (valami tragedia) akkor nem bugyiban allunk a utcan.
A magam reszerol biztos feleznek esszeru keretek kozott. Vagyis azert mert neki sok van ne varja el h a draga dolgokat is fizetnem kelljen hanem kepes legyen megelegedni a kozepessel is. Pl nyaralas nem vilagvegi szigeten luxusban hanem 2 het lakokocsis nyaralas a horvat temgerparton.
A gazdag ember általában nagyon megnézi, hová teszi a pénzét. A nyaralópartnereink/barátaink között vannak tényleg nagyon jó anyagiak között élők, és én azt látom, hogy egyáltalán nem pazarolnak. Sőt, sokszor felesben fizetik a vacsorát a párjukkal, ami nálunk pl természetes, hogy az én párom fizeti mindkettőnknek. (Jattolni se sűrűn szoktak, csak ha nagyon elégedettek.) A nyaralásra is összedobják, és ha pl szuvenírt vesznek, azt is mindenki magának veszi. Persze itt a nők sem csórók, nem minimálbérből élnek, de nekem eleinte nagyon fura volt.
A gyerekek megkapnak mindent, van szép ház, jó autók, mindenkinek saját. De egyik csaj sem háztartásbeli, ügyvédek, vállalkozók, és segítik egymást a párok az anyagi boldogulásban.
Nekem ez a közeg egészen új, én nem születtem gazdag családba, a párom sem gazdag, de sokkal jobban áll, mint én. Ennél fogva nálunk szokott ő fizetni pl nyaralást, én nem tudnám, de korántsem költ ő se rám nyakló nélkül. Én is fizetek pl bevásárlást, tankolok kocsit, meg fizetem a saját dolgaimat. Amiben viszont ő is segít, hogy legyen plusz bevételem is, több lábbal álljak a földön anyagilag. Pont ettől is jó az egész, mert nem is akarnék kitartott tárgy lenni. Akinek kitartott felesége volt a társaságban, ők már nincsenek is együtt, a hölgy lecserélődött egy anyagilag független csajra, aki nem szorul rá, hogy patronálják.
Azert a havi 300 ezer még mindig csak egy valamivel jobban tejelő állás arról ne is beszéljünk hogy Budapesten valamivel átlagosabb vidéken azért már elég jo de sehol sem gazdag
A gazdag is a duplajanal kezdődik és ez csak a kezdő szint... a 300 az még mindig átlagos...
De nem ez a lényeg
Alapból egy ilyen keresetű ember nem fog tudni luxus ajandekokat meg venni még magának sem! Ha nagyobb a fizetése azaz ilyen 800-1 millió körül akkor már jóval tehetősebb de akkor sem kell számítani minden heten luxus dolgokra! Azert ha megnezzunk egy luxus ékszer vagy ora 200-300 ezer! Ezt heti szinten vagy havi szinten eléggé nehéz főleg azért mert aki 1 milliót keres azért általában költekezik egy eletszinvonalra!
Azok a nők ne várjanak semmi ilyent akik nem tudnak meg keresni a felét sem! Meg csak azért vannak az adott illetővel mert gazdag Persze ha a férfi vesz neki önszántából akkor azaz ő dolguk...
Hát figyi ha teljes mértékben a férfi tartja el akkor szerintem elvárható hogy a nő tudjon főzni sütni mosni mosogatni takarítani és az egész háztartást vinni nem? Vagy mit gondolnak ezek a mostani kis cafkák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!