Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan lányt lehet találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?

Figyelt kérdés

Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.

Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?

Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.

2021. szept. 30. 11:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/247 anonim ***** válasza:
96%

#78 Az elsőt nem én írtam, csak a másodikat. De egyetértek vele. Az hogy néhány agresszív, szociopata bunkó futóbolond nem kell a nőknek, kit érdekel. A ti problémátok. Változzatok meg. Soha nem lesz Európában olyan rezsim hogy nőket kényszerítsenek hozzátok, aki erről ábrándozik az egyszerűen elmebeteg, nem tudjuk úgy kezelni mint egy normális férfit.

A a 74-ben írottakat egyébként hogy kell elképzelni, hogy validálod vagy nem más emberek kapcsolatát? :D Ahogy írtad? Mondjuk ülök valahol a pasimmal és odajön egy ilyen szánalomcsomag mint te és közlöd velem hogy én egy féreg vagyok és felülválasztottam, majd a pasimmal hogy te kan, még nem tudod miről beszélek de majd meglátod? Odébbpöccintene :D

2021. szept. 30. 18:13
 82/247 A kérdező kommentje:
A felülválasztás egy cope. Mindent a piac határoz meg.
2021. szept. 30. 18:58
 83/247 A kérdező kommentje:
Úgy tudja meg egy nő, hogy felülválasztott, hogy pasijának csak pár éjszakára kell és utána dobja. A gyakorin ez elég gyakran előfordul.
2021. szept. 30. 18:59
 84/247 anonim ***** válasza:
96%
Férfiként én is se támogatom az incelek ideológiáját, akkor egy nő miért tenné ezt? De amúgy vannak ilyen országok a közel-keleten, miért nem mentek oda a panaszkodás helyett?
2021. szept. 30. 19:45
 85/247 A kérdező kommentje:
84: Ha nem lenne incel probléma, a nyugati világ továbbra is fejlődne és lehetővé vállna a mesterséges gerincamputáció, úgyhogy jobb lenne támogatni, különösen ha le vagy bénulva lábtól lefelé.
2021. szept. 30. 19:55
 86/247 A kérdező kommentje:
*transzplantáció
2021. szept. 30. 19:56
 87/247 A kérdező kommentje:
*basszus mi ennek a latin neve
2021. szept. 30. 19:57
 88/247 anonim ***** válasza:
87%
Mi köze annak ahhoz hogy pár lúzer pasas nem tud nőt felszedni ahhoz hogy nem találták fel a mesterséges gerincamputációt? Mi az összefüggés?
2021. szept. 30. 20:01
 89/247 anonim ***** válasza:
97%

"Úgy tudja meg egy nő, hogy felülválasztott, hogy pasijának csak pár éjszakára kell és utána dobja. A gyakorin ez elég gyakran előfordul."

Szép is lenne. :D

Még úgy is csak röhögök ezen, hogy velem sose történt ilyen.

2021. szept. 30. 20:07
 90/247 anonim ***** válasza:
95%

"Ha egyszer nekik lesz elegük és ők veszik át a hatalmat, az sokkal brutálisabb lesz számotokra"

Agresszív hülyegyerek fenyegetőzik a fotelban ülő 17 évesekkel :D :D

2021. szept. 30. 20:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!