Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
#78 Az elsőt nem én írtam, csak a másodikat. De egyetértek vele. Az hogy néhány agresszív, szociopata bunkó futóbolond nem kell a nőknek, kit érdekel. A ti problémátok. Változzatok meg. Soha nem lesz Európában olyan rezsim hogy nőket kényszerítsenek hozzátok, aki erről ábrándozik az egyszerűen elmebeteg, nem tudjuk úgy kezelni mint egy normális férfit.
A a 74-ben írottakat egyébként hogy kell elképzelni, hogy validálod vagy nem más emberek kapcsolatát? :D Ahogy írtad? Mondjuk ülök valahol a pasimmal és odajön egy ilyen szánalomcsomag mint te és közlöd velem hogy én egy féreg vagyok és felülválasztottam, majd a pasimmal hogy te kan, még nem tudod miről beszélek de majd meglátod? Odébbpöccintene :D
"Úgy tudja meg egy nő, hogy felülválasztott, hogy pasijának csak pár éjszakára kell és utána dobja. A gyakorin ez elég gyakran előfordul."
Szép is lenne. :D
Még úgy is csak röhögök ezen, hogy velem sose történt ilyen.
"Ha egyszer nekik lesz elegük és ők veszik át a hatalmat, az sokkal brutálisabb lesz számotokra"
Agresszív hülyegyerek fenyegetőzik a fotelban ülő 17 évesekkel :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!