Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek az ingyen yutub videók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az ingyen yutub videók hogyan kell viselkedni egy nővel hogy elmenjen randira és vonzódjon hozzád ér valamit külsőleg előnytelen férfiaknak vagy csak áttverés?

Figyelt kérdés
dec. 26. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy katyvasz kérdés, egy nő akkor fog téged választani ha fizikailag meg felesz ez a 0. lépés.

Utána jöhet az amit el vár.

Ez minden nőnél más és más.

dec. 26. 21:20
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
66%
Helyesen: videjó
dec. 26. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon meg jatszott. En rohogni szoktam ezeken.
dec. 27. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
A külső a nulladik lépés, onnét pedig már nagyon könnyen működik az ismerkedés, nem kellenek hozzá youtube videók.
dec. 28. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, milyen videóról beszélünk, mert van, ami hasznos tanács és van, ami parasztvakítás... meg azért nem mindegy, hogy úgy tálalja-e, hogy az esélyeket növeli vagy hogy "ha ezt meg ezt csinálod, az első nő ledobja előtted a bugyit". Nyilván nagy változást nem fog elérni az illető, ha úgy néz ki, mint Quasimodo betegen, és akkor sem, ha csak nála min. 5 kategóriával jobb nőknél próbálkozik csak.
dec. 30. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Betegen én is úgy nézek ki mint a Quasimodo, aztán megszépülök.

A videók nem tudom jók e de sok embernek megérzései is vannak azt meg ilyennel úgyse lehet manipulálni hogy most ezt meg ezt mondd ilyen sorrendben, meg háromszor dobd hátra a tincseid meg húzd előre a kabát gallért.

jan. 8. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha egy no azt mondja helyes vagy az csak a beszelgetesre , ismerkedesre a belepo.. 2-3 rosszul megfogalmazott mondat vagy valami furcsasag es mar ki is abrandulnak.. nagyon megfontoltan kell es atgondoltan tiszta fejjel kommunikalni egy novel , kulonben bukta.
jan. 10. 04:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Van, amelyik igen. Én a tudományos hangvételűeket szeretem. Alapvetően hülyeségnek tartom a pua témát, szóval azt így kerülném. Legyél mindenkivel normális! Így működik ez. Igen, az emberek értékelik általában, ha érdeklődéssel fordulsz hozzájuk, akkor is, ha előnytelen a külsőd. Ha amúgy az alaphelyzet rendben van, higiénia, stílus, nem vagy kórosan elhízva, ilyesmik, akkor nem szabadna problémának lennie annak, hogy megszólítasz egy idegent, agy akármilyen helyzetben. Nyilván ha valaki siet, telefonál, akármi, akkor ne rohanj utána. Legyen meg az az apró szemkontaktus, egy visszajelzés.

Ha félsz lányoktól, akkor kezdd a gyakorlást nyugdíjas bácsikkal a közértben, kérdezz tőlük ebédötletet, vagy mitbánom én,nem tudom hol van a komfortzónád.... TÁGÍTSD!

jan. 31. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:

"Igen, az emberek értékelik általában, ha érdeklődéssel fordulsz hozzájuk, akkor is, ha előnytelen a külsőd."

Áruld el miért értékelnék? Sok ember így is rengeteg ember figyelmét megszerzi, ax 1500-adik már nem lesz értékes...

jan. 31. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!