Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akikkel már beszélgettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akikkel már beszélgettem telon hivogatnak írogatnak kapcsolattartás van, hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

Mikor pl mesél a napjárol életéről meg én is, aztán ötletel tervezget meg minden, napi többször hívnak, megoldanának minden bajom, nekem semmi kedvem magyarázkodni.

Mert ha annyit irnék mondanék hogy meggondoltam magam nem akarok ismerkedni akkor jönnek azzal hogy megbántottalak volna? Vagy mi baj? Vagy más van? Nem tetszem? De lehet felreértettél. En nem akartam semmi rosszat. Meg mintha elszámolással tartoznék. Nekem kellemetlen az egész.

A ghost meg eléggé bunko lenne, miután már szinte baráti vagy közeli a kapcsolat.

És annyiszor megszívom ezzel. Hogy pl társkerről áttérünk személyes platformra, vagy szóbeli hosszu rendszeres beszélgetésekbe, esetleg randi is volt, és utána hogy tiltsam le légből akkor?

De ha meg határozatlankodom hogy ne haragudj inkább hagyjuk légyszi es próbálom kedvesen, akkor belémállnak a miértekkel, húzzák mint a rétestésztát soha nem teszik le a telefont, visszairnak hivnak (zaklatnak).

A mostanitól is szinte félek már lassan. Még jó hogy nem tudja a lakcímem de semeddig nem tartana kinyomoznia ha akarná.

ma 18:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó bekezdés arra vonatkozik hogy ugy akarnék kiszállni hogy nehogy provokáljam bármelyiket is, nem hianyzik hogy esetleg támadjon aztán vki akár az utcán. Hanem ugy szépen elválni lekocvoltatni akarom.

Van aki bántalmazót is ugy le tudott rázni, hogy a bántalmazó nem akarja megverni megölni és azota se szidja az exét.

Hogy lehet lerázni ugy pasikat hogy annak ne legyen baja?

ma 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:

Mi kényszerít rá, hogy felvedd? Tiltod a picsbe és kész.

Nálam rendőrségig ment az ügy, köszönje magának.

ma 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:

"Szia

Ne haragudj de visszamegyek az exemhez"

"Szia en befejezetm itt wzt tartsd tiszteletben es ne irogass"

"Szia remelem a kovetkezo iamerkedeswd sikeres lesz!"

ma 19:20
 4/16 A kérdező kommentje:

Szerintem apránként lerázom. annyit mondtam most neki valojában azt se tudom ki vagy miket takargatsz (állandoan hív vacsorazni is de feléjük erdő van meg puszták)azt is mondtam lehet el is ásnál ki tudja. Lenne egy ujabb eltűnt. Nem is értem minek kér ilyenekre.

Szépen beadagolom neki mintha nem bíznék benne. Amugy is sok körülötte ami fura. Pl állandoan egy pasival (szimszéd)főzőcskézik meg az is állandoan hív hogy talalkozzak a haverjával. Wtf?

Ez is már mi hogy vkivel ismerkedik vki, erre annak vmi haverja is rá akarja venni a nőt bármire. Mi köze annak hozzám?

Felejtős a csávo

ma 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem kell bunkónak lenni, csak határozottnak. Aztán ha nem érti a nemet, akkor tiltod és csá.

Persze legjobb az lenne, ha egyből azzal kezded legközelebb, hogy csak beszélgetni akarsz, találkozni nem fogtok.

ma 19:37
 6/16 A kérdező kommentje:

5# nem egyböl ismerem ki, vagy meg őket. Hanem ismerkedés alatt körvonalazódnak egyre jobban.

Meg az is fura hogy olyanokat mondott hogy most még nem volt baja hogy nem vettem neki fel kétszer se (napkozben meg du.), de ha mar egyutt lennénk par hónapja már ez igy nem lenne jo. De még nem ismer nem tudja miért nem veszem fel ha nem veszem fel.

Erre mondtam neki mert ha egyutt lennénk nem mehetnék wc re se ha ő hív vagy mégis hogy gondolja?

De szóval egy nagyon tetszett nekem annyiban hogy "most még nem volt baja hogy nem vettem neki fel" ergo most még talán ha megszüntetem vele a kontaktot most még le tudja nyelni.

ma 19:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Kesobb se ha hatarokat szabaz. Pl munka ido alatt csak akkor hivj ha eg a haz vagy tenyleg nagy a gond. Egyeb esetre ott a messenger majd valaszolok amint raerek.

Furdobol nem ugrok ki ha hivsz!

Ha baratokkal talakozom vagy a csaladommal akkor sem fogom felvenni. Irj uzenetet majd valaszolok.

Nalam valami ilyen a szabaly. Akkor telozumk ha szabadok vagyunk egyeb esetben uzenet. Es nincs hiszti ha csak 3 ora mulva valaszolunk. Hivni csak fontos esetben!

ma 20:09
 8/16 anonim ***** válasza:
De miért kezdesz egyből telefonálni? Erre van a chat, akár pl a skype, amin hívást is lehet indítani mégse a saját számod ados meg, sőt, gyakorlatilag semmi mást se. Aztán majd lesz telefon, ha eléggé ismeritek egymást.
ma 20:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem értem az egész szituációt, hogy tud eljutni oda mindig a történet, ahova. Emberek nem hívogatják egymást ok nélkül, ismeretlenként folyamatosan, főleg ha tudnak róla hogy a másiknak az teher, és nem akarja. Ha téged mindig ezek a "kéretlen zaklatók" környékeznek meg, akkor ott valami nagyon de nagyon nem oké. Sima randiból is ki lehet szállni akár másnap, közölve hogy nincs meg a kémia, vagy nem érzed úgy hogy működne, nem egymást keresitek, aztán szépen törölni tiltani egymást, mindenki megy a dolgára. De én itt valami mást érzékelek. Ha ennyit beszéltek és telóztok mindig, akkor nem lehet hogy baromira félre van vezetve a másik fél? És hogy nem is tud róla, hogy neked ez nem oké? Hogy gyakorlatilag potyára udvaroltatsz magadnak velük, aztán amikor megunod végül az adott embert, csak valami indokot keresel hogy kukázd? Aztán jöhet a kövi, aki újra udvarolhat. A férfiak nagyrésze azért nem idióta, ha valahol érzi nem működik akkor fölösbe nem pocsékol energiát. Mert van még rengeteg másik hal a tengerben, mit szenvedjen feleslegesen, ha ott látja nem működik. Nem lehet hogy te sorra félrevezeted ezeket az embereket? Akár hogy vegyes jeleket küldesz nekik? Meg lehet én vagyok fura, de akikkel már telefonig jutottunk, az mindig kölcsönös szimpátia esetén jutott el odáig, és mindketten élveztük, ahogy a folytatást is. Nálad mi szokott ilyen hirtelen megváltozni, hogy már kerülni és tiltani valóvá válik a korábban szimpatikus randipartner?
ma 20:37
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Kérdezőnk nem bonyolult eset. Mármint nem úgy bonyolult...
ma 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!