Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akikkel már beszélgettem telon hivogatnak írogatnak kapcsolattartás van, hogy rázzam le?
Mikor pl mesél a napjárol életéről meg én is, aztán ötletel tervezget meg minden, napi többször hívnak, megoldanának minden bajom, nekem semmi kedvem magyarázkodni.
Mert ha annyit irnék mondanék hogy meggondoltam magam nem akarok ismerkedni akkor jönnek azzal hogy megbántottalak volna? Vagy mi baj? Vagy más van? Nem tetszem? De lehet felreértettél. En nem akartam semmi rosszat. Meg mintha elszámolással tartoznék. Nekem kellemetlen az egész.
A ghost meg eléggé bunko lenne, miután már szinte baráti vagy közeli a kapcsolat.
És annyiszor megszívom ezzel. Hogy pl társkerről áttérünk személyes platformra, vagy szóbeli hosszu rendszeres beszélgetésekbe, esetleg randi is volt, és utána hogy tiltsam le légből akkor?
De ha meg határozatlankodom hogy ne haragudj inkább hagyjuk légyszi es próbálom kedvesen, akkor belémállnak a miértekkel, húzzák mint a rétestésztát soha nem teszik le a telefont, visszairnak hivnak (zaklatnak).
A mostanitól is szinte félek már lassan. Még jó hogy nem tudja a lakcímem de semeddig nem tartana kinyomoznia ha akarná.
7# ahol nekem határokat kell jelölgetnem az már alapbol nekem off. Önvédelemmel kell kezdeni egx kapcsolatot? Na nemá. Ahol már most ez kell nekem az nem kell.
8# videocset is van meg hivnak simán mivel mindegyik korlátlan csomagos. Meg ugy igy ismerkedni is gyorsabb mert milliot meg lehet beszélni nem pötyögve soronként, hanem beszélgetve.
Soronként hhaladva írogatva bőven nehezebben áll össze ki a másik. Szóban meg mindig elejtenek ezt azt hallod az érzelmi szinezetét is a mondanivalojának meg amikor visszavesz mert rátapintottál vmire ami neki kényes kérdés meg stb mikre reagál azonnal mikre késleltetve elgondolkodva meg ezeregy minden más is nem csak a történetek szavak amiket mond.
Szóban sokkal több már a nonverbalitás is.
Aztán személyesen találkozva meg aztán végképp olvasni is lehet bárkiben. Szavak nelkul is.
11 és mindez mitől nem jönne át egy olyan platformon (skype), ami nem ad lehetőséget a kéretlen megkeresésre? Ott kilépsz az appból és máris nem hivogat senki, arról nem beszélve, hogy a privát számodat kiadni szerintem idióta dolog.
De, nekem nagyon úgy fest, hogy te kifejezetten élvezed ezt, csak a játék végén (jogosan) aggódsz, hogy valaki megorrol és megkeres.
A leírás alapján amúgy se ismerkedsz, hanem megerősítést keresel, hogy a paranoid viselkedésed normális és mindenki veszélyes.
Paranoid vagy te.
Érdekes valahogy az exe gyerekei nem állnak vele szóba..
De én vagyok a paranoid.
"Érdekes valahogy az exe gyerekei nem állnak vele szóba.."
De akkor minek ismerkedsz ilyenekkel? Miért nem zárod rövidre az első red flagnél, nyíltan és őszintén és véglegesen? Mindezt úgy, hogy minőségi, átlag feletti emberismeretre utalsz részedről a 11-es kommentedben. De akkor hogy is van ez?
Arrol szol a kérdés hogy egy bizalmibb barátibb vagy milyen "kapcsolatot" hogy zárjak le hogy ne legyen harag, hanem normálisan?
Meg nem is akarnék hármasban főzőcskézni se.
És erre még egyértelmü válaszokat se kaptam tőle csak vmi ködös elvicceléseket.
Nagyom sokszor átverésnek élik meg hogy kb az " egész életüket leteszik elém", ugy hogy aztán én meg egy huszárvágással kihátrálok.
Ugy élik meg mintha beférkőztem volna álnokul a személyes szférajukba magánéletükbe hogy aztán offoljam.
Miközben erröl szo sincs. Én csak tudni akartam kivel ismerkedem. Es a döntéseim ugye utólagosak mikor kb már tudok annyit hogy elbillenjen a mérlegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!