Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy egy férfi életében azok a legszebb
évek amikor még csajozgat (sikeresen) de nem köteleződik
el?
Figyelt kérdés
Legújabb amerikai kutatás szerint egy férfi akkor van a legboldogabb életszakaszban, (akkor termelődik átlagosan a legtöbb endorfin) amikor már elér egy olyan szintet, hogy a nők jól reagáljanak rá, és úgymond csajozgat, de még nem kommitál bele semmilyen kapcsolatba, nem nős és nincs gyereke. Ez legtöbbször a harmincas éveiben van a legtöbb férfinál.
Míg a nőknél ugyanezt a boldogságszintet akkor mutatták ki, amikor le tudtak horgonyoztatni maguk mellett egy férfit, aki mellett biztonságban tudhatják magukat.
Ez szerintetek fedi a valóságot?
tegnap 21:21
1/8 anonim válasza:
Nekem most kezdődik ez az életszakasz és élvezem, ahogy alakítom az életem és én úgy érzem, hogy ezt a nők is érzik mert akad aki kinéz magának. Egyelőre én is úgy hiszem, hogy ez egy kellemes szakasz és az is lesz. Körülöttem azt látom, aki horgonyzott valaki férfiként annak nagy része megy is a horgony után! Nyilván nem azért, mert megkeseríti a nő az életet, hanem nincsen olyan tapasztalati szinten, amivel megtudná a párkapcsolatában tartani a nő tiszteletét és ez egy rossz kapcsolatot idéz elő, ha meg nem lenne ez eléggé nehéz arról nem js beszéltem, hogy összeköti őket a közös hitel meg/vagy a gyerekek
tegnap 21:27
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem így van.
tegnap 21:33
3/8 anonim válasza:
És akinek nincs ilyen életszakasz?
tegnap 21:40
4/8 anonim válasza:
Minden kornak megvan a maga szépsége. Most ha rossz kapcsolatban lesz természetes, hogy a flörtölős időszakját tekinti a fénykorának. De jobb esetben azért nem ez valakinek az élete legjobb időszaka. :)
tegnap 21:51
5/8 anonim válasza:
"amerikai kutatás"
Ugyan olyan hülyeségek, mint a Britt tudósok.
tegnap 22:08
6/8 anonim válasza:
A férfiak 90% -ánál abszolút igaz, csak a legtöbb férfinek ez a korszak max 2 -3 év, vagy egyáltalán sose jön el.
"Ez legtöbbször a harmincas éveiben van a legtöbb férfinál.":
Ez a 2 -3 év inkább pl 15 -18 év között szokott lenni.
tegnap 22:14
7/8 anonim válasza:
Nőként nagyon élvezem ezt a lehorgonyzott létet. Friss házasként életemben először van egyszerre pénzem, időm és társam utazgatni egy csomót. De egyébként férjem is azt mondta, nem hiányzik neki a szingli élet, most pár napig nem voltam otthon és nagyon zavarta a folyamatos csend.
tegnap 22:29
8/8 anonim válasza:
Szerencsére vannak érett gondolkodású emberek is, akik keresik és tudják is értékelni az érzelmi stabilitást és nem csak állat módjára összejárnak szexelni. Amivel amúgy nem lenne semmi gond, csak annyira a csapból is ez folyik, hogy unalmas már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!