Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy leélni egy egész életet hogy soha nem leszek szerelmes senkibe ? , soha nem lesz párkapcsolatom , soha nem mondom azt egy nőnek hogy : Szeretlek, köszönöm hogy vagy nekem vagy te vagy életem legszebb leggyönyörűbb ajándéka
Ha úgy érted, hogy van-e értelme úgy leélni egy életet, hogy sose leszel szerelmes: hááát, ha találsz valamilyen fontos célt, ami 100%-ban leköt, akkor igen. Egyebekben jó eséllyel depis leszel...
Ha úgy érted, hogy van-e olyan, akire sose talál rá a szerelem (mert hallottad azokat a f@szságokat, hogy "előbb-utóbb jönni fog, csak egy váratlan pillanatban" vagy "mindenkinek van párja, csak kérdés, mikor találtok egymásra"), akkor van egy rossz hírem...
#5: Ez tény, magamon is tapasztalom. Amikor boldog párkapcsolatban voltam, akkor jobban vigyáztam az egészségemre, jobban hajtottam extra dolgokra (pl. munkában), mert volt "koncepció": most még kapcsolat, de utána házasság, gyerek stb., szóval úgy érzed, hogy nemcsak magadért élsz. Illetve fontos, hogy van kivel megosztani a jó dolgokat, illetve nehéz időkben van, aki támogasson.
Most, hogy lassan egy éve senki sincs láthatáron (és már nem vagyok fiatal, ezért esély sincs sok), kezdem elengedni a dolgokat. Minek hajtsak több pénzre, ha most is csak a fizetésem 1/6-át költöm el?Minek menjek nyaralni, ha nincs kivel? Hogy egyedül nézzem a sok boldog párocskát a trópusi naplementében? Most olvastam, hogy kijött '24-es Mustang. A Dark Horse kivitelből szalonból tudnék 2-t venni, anélkül, hogy megérzeném a napi életvitelben. Csak a mostani kocsimmal is évi mindössze 7ezer kilométert megyek...
Közben napi 1 dobozzal szívok. Tudom, hogy káros, de szó szerint csak ennyi örömöm van az életben. Alkoholista csak azért nem lettem, mert a piától csak még sz@rabbul érzem magam. (Szorongásra jó lenne, de én nem szorongok.)
Nőként vagyok így
Nekem csak platoi szerelmeim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!