Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan lányt lehet találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?

Figyelt kérdés

Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.

Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?

Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.

2021. szept. 30. 11:55
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/247 A kérdező kommentje:
161: Nő vagy? Ha nem, mióta vagy párkapcsolatban?
2021. okt. 2. 00:11
 162/247 anonim ***** válasza:
0%

"Incelprobléma nem létezik"

Számodra nem létezik

Számunkra nagyon is létezik, és rengeteg ismerősünk számara is.

Ha téged nem érdekel, mi a fenét keresel te itt?

2021. okt. 2. 00:12
 163/247 anonim ***** válasza:
92%
Férfi vagyok. Ez a harmadik párkapcsolatom. Négy hónapja tart. Előtte volt egy kettő és egy féléves. Nem vagyok sem pénzes, sem extrém jóképű, se magas, nincs lapátállam, vadásszemem, átlag feletti péniszméretem, meg mittudomén, milyen baromságokat szoktatok még összehordani, hogy csak xy tulajdonsággal rendelkező pasiknak lehet barátnőjük. Jaj igen, se kocsim, se jogosítványom, se saját lakásom nincs és olyan szakon tanulok, ami nem kecsegtet jó fizetéssel.
2021. okt. 2. 00:20
 164/247 anonim ***** válasza:
5%

Mesélj még ilyen szépeket 164#

Mesélj!

2021. okt. 2. 00:43
 165/247 A kérdező kommentje:

164: Ha igazat írsz.. Nekem nincs bajom azzal, ha Chad vagy és neked csak úgy maguktól jönnek a lányok anélkül, hogy felemelnéd a kisujjadat, viszont a férfiak többsége nincs vele így, sőt gyakran még a match -ig sem jutnak el.

Olyan ez, mintha Mészáros Lőrinc gyerekeként pofáznék, hogy Budapesten nincs lakásárákkal, ez csak pár lúzernek a nyavajgása.

2021. okt. 2. 00:51
 166/247 A kérdező kommentje:

"se magas, nincs lapátállam, vadásszemem, átlag feletti péniszméretem":

Egyébként én már láttam Chad -et, akire ezek egyike se volt igaz, mégis tarolt a lányoknál. A redpillesek mondanák, hogy a személyisége, azonban ez sem igaz, mivel a személyiség 3 perc alatt részegen nem mutakszik meg.

2021. okt. 2. 00:56
 167/247 anonim ***** válasza:
95%

167

3 perc alatt nem lehet kiismerni egy embert, de a csajozásnál számít a kommunikációs képesség ami mellé társulhat önbizalom, jó kiállás stb.

De a személyiség számít akkor ha komoly kapcsolatot akarsz kialakítani, ha csak szexelnél minden héten egyszer 1x más csajjal ahhoz egy kicsit többet villantani.

2021. okt. 2. 01:01
 168/247 anonim ***** válasza:
96%
#163: Rengeteg nő sem talál megfelelő társat, mégesm hisztiznek és fenyegetőznek itt reggeltől estig. Szánalmasak vagytok. Rosszabb, mint 100 menstruáló nő egyszerre.
2021. okt. 2. 01:24
 169/247 anonim ***** válasza:
95%

169

Incel logika szerint egy nőnek nem lehetnek ilyen gondjai mert mindig találnak legalább egy kiéhezett kant aki betenné nekik.

Ebből is látszik, milyen felületesen gondolkodnak.

2021. okt. 2. 01:28
 170/247 A kérdező kommentje:

168: Mivel blackpillerekkel beszélsz, tudhatod, hogy ezt nem fogom elhinni. A csajozásnál a kinézet számít, meg talán még annyi, hogy ne rontsd el nagyon a viselkedéseddel. Ennyi.

169, 170: Pofám leszakad. Ja Mészárosnak is vannak problémái, mivel bár lakást könnyen talál, megfelelő palotát viszont annál nehezebben, mégse nyafog itt, mint a csóró egyetemisták.

2021. okt. 2. 01:45
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!