Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
171
Ha minden héten más csajt akarsz felszedni akkor igen, ahhoz kell külső, a komoly kapcsolat kialakításához több kell. Neked amúgy milyen tapasztalatod van? Tudom, elutasításban van de ez olyan mintha 10x buknék el a forgalmi vizsgán. Ha elbukok, nyilván azért teszem mert balfasz vagyok a vezetéshez de tanulhatok a hibáimból, fejleszthetem magam, gyakorolhatok és előbb utóbb sikerül.
Ugyan ez a csajozásnál is. Nem elég csak az elutasítás szempontjából nézni, mert az csak egy nézőpont..ha kapcsolatban vagy, akkor megint más tapasztalatokat szerzel. Persze függ attól hogy milyen csajt fogsz ki.
"Neked amúgy milyen tapasztalatod van?"
Szórakozóhely: 1db egyéjszakás, 2db smárolás, 1db smárolás úgy, hogy a lányt ismertem középsuliból.
Romkocsma: 1db smárolás
Fesztivál: 1db egyéjszakás, 2db smárolás
Házibuli: 1db "petting", 2db smárolás
Emellé van kb 150 visszautasítás.
"de tanulhatok a hibáimból, fejleszthetem magam, gyakorolhatok és előbb utóbb sikerül":
A személyiség úgy számít, hogy ha a lány már kiválasztott, nem szabad elrontani utána semmivel. Ha a lány nem választ ki, teljesen mindegy mit csinálsz meg mit fejlesztesz.
"Ha elbukok, nyilván azért teszem mert balfasz vagyok a vezetéshez de tanulhatok a hibáimból":
Nekem a legfontosabb hibám az volt, hogy elhittem, hogy a kinézet nem számít annyira.
Ez nem rossz eredmeny egy sub5 genhulladektol....
37F incel
Azert erdekelne, hogy az incel “logika” szerint pontosan hogy is lehetseges, hogy 18 eves korom ota max 3-4 honapos kihagyasokkal, szinte allandoan hosszutavo kapcsolatom korombeli lanyokkal. (Meg akkor is, ha ebbol egy kapcsolat valojaban csak egy fel eves szexkapcsolat volt, nem igazi parkapcsolat.)
Pedig 120 kilo voltam mar akkor is (175 centihez), szemuveges, szuleimmel laktam es egyetem mellett dolgoztam, hogy a tandijat ki tudjam fizetni, mivel csak koltsegteritesesre vettek fel es a szuleimnek nem tellett ra.
Ja, hogy valojaban letezik olyan is, hogy szemelyiseg, intelligencia, EQ, humor?
"Tudom, elutasításban van de ez olyan mintha 10x buknék el a forgalmi vizsgán. Ha elbukok, nyilván azért teszem mert balfasz vagyok a vezetéshez de tanulhatok a hibáimból, fejleszthetem magam, gyakorolhatok és előbb utóbb sikerül."
Ha 4x elbuksz, már küldenek felülvizsgálatra hogy mentálisan alkalmas vagy-e
Azaz a próbálkozások száma még ott is erősen limitált
Társkeresésnél az elme, a lélek limitálja ezt egyéni módon, a sikerélmények hiánya következtében
Azaz ha valaki sokszor próbálkozik (változó hogy hányszor) és semmi sikerélménye nincs vele, akkor egy idő után a személyisége automatikusan blokkolja az ismerkedési vágyat benne, sőt. Undort érez az ismerkedéssel kapcsolatban, mert neki az kizárólag kellemetlen. Ezért nem fog nagyon újra és újra próbálkozni, marad incel.
Ezért nincs egy igazi incelnek sohasem nője
"Azaz ha valaki sokszor próbálkozik (változó hogy hányszor) és semmi sikerélménye nincs vele, akkor egy idő után a személyisége automatikusan blokkolja az ismerkedési vágyat benne, sőt. Undort érez az ismerkedéssel kapcsolatban, mert neki az kizárólag kellemetlen. Ezért nem fog nagyon újra és újra próbálkozni, marad incel"
Igen, ez igy van, ezt kellene sticky-ben berakni az inceles kerdesek ala, es ezert kell hagyni a noket a francba :)
37F incel
#17: Talán nem szórakozóhelyen kéne részeg lányokat alkalmi kapcsolatra felszedni. Nem így szoktak születni a tartós kapcsolatok.
Vagy csak ti is dugni akartok? Akkor meg ne rinyáljatok, menjetek prostihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!