Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok hajlandó versenyezni a nőkért, az nőként nem érthető?
Hiszen a nők sem hajlandóak erre a férfiak esetében, hiszen elvárják hogy őket körülrajongják. Ezt meg is kapják így is, én meg inkább szenvedek egyedül, de nem tudom elfogadni azt hogy én versenybe szálljak olyan emberekért akik legfeljebb egy plusz nyílással többek mint én. Ez nőként mennyire érthető, elfogadható?
Belegondolva mit szólnának a nők ha hirtelen a másik oldalon állnának, teljesen ignorálva a másik nem által?
Nem érzi rajtam kívűl ezt senki kiábrándítónak?
"Az a plusz nyilás a Férfi tarsaidnak maga a mennyország kulcsa"
Elég hányadékok ezek a kis egyszerű lények.
Te dolgod. A párom például élvezte, hogy meghódíthat valakit. De meg inkább durcizol így, mert nem akar téged senki?
Egyébként senkinek nem tűnik fel, hogy te nem versenyzel.
Én csak azt nem értem, hogy miképpen beszélhetünk nemi egyenlőségről, ha ilyen ordító különbségek vannak a nők és férfiak között?
Ez a különbség minden téren kiütközik.
Az világos régen, hogy ezzel az amúgy női aggyal teljesen normális felfogással semmiféle sikerre nem számíthatok férfiként, az viszont nem hogy ezt hogy lehet úgy tekinteni, mintha egyenlőként állnának a férfiak és nők a társadalomban.
Az egyetlen kapcsolatom is úgy lett hogy felszedtek, és ilyen is csak egyszer van egy életben.
Olyan is volt amilyen.
Nőként erre hogy lehet tekinteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!