Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok hajlandó verseny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok hajlandó versenyezni a nőkért, az nőként nem érthető?

Figyelt kérdés

Hiszen a nők sem hajlandóak erre a férfiak esetében, hiszen elvárják hogy őket körülrajongják. Ezt meg is kapják így is, én meg inkább szenvedek egyedül, de nem tudom elfogadni azt hogy én versenybe szálljak olyan emberekért akik legfeljebb egy plusz nyílással többek mint én. Ez nőként mennyire érthető, elfogadható?

Belegondolva mit szólnának a nők ha hirtelen a másik oldalon állnának, teljesen ignorálva a másik nem által?

Nem érzi rajtam kívűl ezt senki kiábrándítónak?

tegnap 11:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

"Ha tanulsz és jobb munkád lesz, akkor több lesz a pénzed. Csak van olyan dolog amire szívesen költenél? Utazás, jobb számítógép, jobb lakás stb"

És mi a retekre megyek a pénzemmel?

Elk.rvázhatom? Több zabálnivaló?

F.szomra húzhatom a pénzemet

"Ha sportolsz egészségesebb, fittebb leszel. Javul az életminőséged. Nem mindegy."

Mire megyek vele?

Tovább élni egy ilyen világban?

Nem vagyok mazoista, inkább a korai halál. Semmi értelme a fitt életnek sem így.

tegnap 13:43
 42/68 anonim ***** válasza:
78%

"És mi a retekre megyek a pénzemmel?"

Például lehetne idősebb karcsú nőd akire vágysz.

"Mire megyek vele?"

Például lehetne idősebb karcsú nőd akire vágysz.

"Tovább élni egy ilyen világban?"

Tovább lehetnél az idősebb karcsú nővel akire vágsz.

tegnap 13:48
 43/68 anonim ***** válasza:
56%
Tőlem nyugodtan fel is akaszthatod magad ha akarod.
tegnap 13:48
 44/68 anonim ***** válasza:
64%

"Hiszen a nők sem hajlandóak erre a férfiak esetében, hiszen elvárják hogy őket körülrajongják. Ezt meg is kapják így is, én meg inkább szenvedek egyedül, de nem tudom elfogadni azt hogy én versenybe szálljak olyan emberekért akik legfeljebb egy plusz nyílással többek mint én. Ez nőként mennyire érthető, elfogadható?"

Hát jobban teszed ha egyedül döglesz meg kétségtelenül. :)))

Szó szerint egy szánalmas incel vagy és azt szeretnéd, hogy sorban álljanak a jobbnál jobb nők arra, hogy felkínálják a nemi szervüket, hátsójukat és a szájukat. Egszerre gondolatban képes lennél 5 nőt letudni, de gyakorlatban ha csak élőben látnál egy nőt melltartóban aki nem prosti ott helyben elsülnél. XD

Nyilván a nő tehet róla, hogy a sok "férfi" körbeugrálja őket a szex és orális szex reményében és nem a "férfiak" mint te szánalmas pöcegödrök. XD

Te "jogi"

tegnap 13:54
 45/68 anonim ***** válasza:
77%
alapon elvárnád, hogy gorjanak rád, de te irigyled, hogy a nők egyáltalán szexelnek. :DDD
tegnap 13:55
 46/68 anonim ***** válasza:
69%

"Miért versenyezzek ha nem akarok versenyezni?"

Semmit nem kell csinálnod...maradsz egyedül az se érdekli a kutyát se.

Kötelet is vehetsz felőlem.

tegnap 13:56
 47/68 anonim ***** válasza:
71%
Wow mégis ki ne akarna egy igénytelen, csóró pasival élni, akinek semmi célja nincs az életben csak hogy hamar meghaljon. Minden nő álma egy ilyen társ. Hát ennél még az egyedül maradok életem végéig is jobb opció.
tegnap 13:58
 48/68 anonim ***** válasza:
47%

"Ezeket mind magadért kéne tenned"

Miért is?

Erre valahogy nem tértek ki.

Ha nem versenyzek, akkor ezekre mi szükségem van hacsak nem érdekel valamelyik alapból?"

Mert minőségibb lesz az életed.

Ha te olyan amőba szinten vagy, hogy az életed csak a karcsú nők baszásából áll, akkor szopacs van. Akkor tényleg nincs értelme élned.

De ha életben maradsz, egyszer rá fogsz jönni, hogy lehetett volna jobb életed is, csak rá kellett volna fordítani az energiát.

tegnap 14:00
 49/68 anonim ***** válasza:
78%
Plusz egy nyílással több a nő mint te? És akkor csodálkoznak a férfiak, hogy inkább egyedül maradnak a nők és macskáznak.
tegnap 14:00
 50/68 anonim ***** válasza:
51%
Én sem vagyok hajlandó versenyezni olyanokért, akiknek egy fasz lóg a lábuk között.🤷
tegnap 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!