Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkereső csoportokba kirakok egy képet(férfi vagyok)senki nem reagál,tehát ennek nincs értelme,ha kirak egy nő egy képet és rá írok annak sincs értelme,mert ha véletlenül válaszolna is,másik 10 férfival is beszél,tehát versenyeznem kell velük?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 19:02
1/8 anonim válasza:
Ne légy ronda, ennyi a titok. A rokonok és a saját véleményed nem számít!
2/8 anonim válasza:
Ezt a képkirakás dolgot nem értem eleve, hogy mi értelme. Írj inkább értelmes, szellemes posztokat , kommenteket valamilyen hobbiddal, érdeklödéseddel kapcsolatos csoportba, úgy ki fog alakulni egy beszélgetés, meg az adatlapodra is rákattintanak úgy is, meg ott a profilképed.
3/8 A kérdező kommentje:
volt hogy irtam,akkor egy srác írt rám,de pár mondattal később kiderült hogy homokos....
2022. dec. 19. 19:14
4/8 anonim válasza:
#3 na, legalább valakinek tetszel.
5/8 A kérdező kommentje:
amúgy neten nem lehet tudni,kinek jössz be,így kire írsz rá?de ha kapsz egy lájkot,akkor abból már tudod,csak ha valaki 15 év alatt egyetlen reakciót se váltott ki a nőkből se neten se élőbe az menjen a francba
2022. dec. 19. 19:16
6/8 A kérdező kommentje:
még életembe nem beszéltem nővel,így azt se tudom hogy kell,így...már itt megbukok
2022. dec. 19. 19:17
7/8 anonim válasza:
Tőlem tegnap megkérdezték a közértben, hogy készpénzzel vagy kártyával szeretnék-e fizetni? Szóval frankón felkeltettem egy nő érdeklődését.
8/8 anonim válasza:
Hát jó szar napom volt, de ez a kérdés most felvidított a válaszokkal együtt.
Hogy értelmeset ia írjak, dolgozz magadon hogy jobb legyél, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!