Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok hajlandó verseny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok hajlandó versenyezni a nőkért, az nőként nem érthető?

Figyelt kérdés

Hiszen a nők sem hajlandóak erre a férfiak esetében, hiszen elvárják hogy őket körülrajongják. Ezt meg is kapják így is, én meg inkább szenvedek egyedül, de nem tudom elfogadni azt hogy én versenybe szálljak olyan emberekért akik legfeljebb egy plusz nyílással többek mint én. Ez nőként mennyire érthető, elfogadható?

Belegondolva mit szólnának a nők ha hirtelen a másik oldalon állnának, teljesen ignorálva a másik nem által?

Nem érzi rajtam kívűl ezt senki kiábrándítónak?

jan. 30. 11:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
66%
Akkor valószínűleg nem vagy olyan igényes mint hiszed, különben érdekelnéd az igényes nőket. Egy héten mennyit sportolsz? Mennyit foglalkozol a külsőddel (haj, arcszőrzet, etc. ) Hány könyvet olvasol el egy hónapban? Milyen diplomád van? Nagyjából itt kezdődik az igényesség.
jan. 30. 12:26
 22/68 anonim ***** válasza:
52%
Csak ducikas igénytelen nőre van esélyed. Te is tudod! Pont ezért sírsz
jan. 30. 12:30
 23/68 anonim ***** válasza:
52%
Ja igen, neki már valszeg az is verseny, hogy opció legyen egy igényes, jó testű számára, mert egy igénytelen telibeszart pelenka.
jan. 30. 12:31
 24/68 anonim ***** válasza:
71%
Csak a szokásos. Mindig lesznek pasik/nők akik azt gondolják nekik jár a top csaj/pasi, de ők maguk nem hozzák azt a szintet.
jan. 30. 12:33
 25/68 anonim ***** válasza:
87%
Én se versenyzek senkiért. Nekem a nő nem egy díj, akit megnyerhetek a versenyen. Aki velem akar lenni, azért nem kell versenyeznem, aki nem, az meg ne legyen velem azért, mert én "nyertem".
jan. 30. 12:35
 26/68 A kérdező kommentje:

"Egy héten mennyit sportolsz? Mennyit foglalkozol a külsőddel (haj, arcszőrzet, etc. ) Hány könyvet olvasol el egy hónapban? Milyen diplomád van?"

Amiket felsorolsz, az mind a verseny része! Nem tűnik fel?

Pont ezt a versenyt utasítom el!

Miért szállnék akkor bele?

Inkább igyekszem szándékosan telibesz.rni ezeket a dolgokat, hogy véletlenül se szálljak egy ilyen megalázó versenybe.

Nem nyerhetek vele, de legalább az ÖNBECSÜLÉSEM megmarad. Hiszen bojkottálom a versenyeket, amiből jók nem jöhetek ki. Pontosan azért nem, mert ha versenyezni kell a másikért, akkor a másik NEM FOG RAGASZKODNI HOZZÁM, hiszen az értékem a verseny miatt eleve csökkent, a másiké jelentős, nincs megbecsültség egy ilyen helyzetben

Ezért ez elfogadhatatlan, inkább a kezem. A nők is így látják, fordított helyzetben ők így gondolkodnak többnyire, csak sokkal szerencsésebb helyzetben vannak

jan. 30. 12:38
 27/68 anonim ***** válasza:
75%
Érthető. Azt csinálsz amit akarsz.
jan. 30. 12:39
 28/68 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon fennköltnek hiszed magad, hogy a nettó igénytelenséget magadra nézve versenyből való thudatos khiszállásnak gondolod. Pedig csak egy igénytelen gyökér vagy, aki saját maga érdekében sem tesz meg semmit.
jan. 30. 12:41
 29/68 A kérdező kommentje:

"Pedig csak egy igénytelen gyökér vagy..."

De legalább egy büszke igénytelen gyökér. Nagyon nem mindegy.

Számotokra sem mindegy.

A nők igénytelenségét meg inkább hagyjuk, ha már itt tartunk.

Ti is tudjátok miről beszélek

jan. 30. 12:45
 30/68 anonim ***** válasza:
74%
Miert érdekelne, hogy egy számomra érdektelen férfi versenybe száll e értem?
jan. 30. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.