Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri megpróbálni versenyezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri megpróbálni versenyezni a többi férfival párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés

Előbbi kérdésben egy nő írta le az igazságot arról, hogy mi folyik ott. Még le sem írta a bemutatkozó szöveget, de máris ellepték üzenetek tömegeivel.

Közbe férfiként jó, ha 3+ like -om van egy nap és azok vissza se írnak..

Megéri versenyezni, vagy hagyjam az egészet és foglalkozzak olyan dolgokkal, amikben van esélyem sikeresnek lenni (ezt csináltam eddig btw)?

Hozzá kell tennem, hogy a munkám meg a hobbijaim is olyanok, hogy ott nem nagyon fogok találkozni olyan nőkkel, akiknél nem próbálkozik be naponta 3 fiú...

Beismerem, sokat trollkodtam korábban az oldalon, viszont ezt komoly kérdésnek szántam.

2021. okt. 7. 23:50
A kérdező szavazást indított:
Megéri, csak nem érdemes online próbálkozni.
A férfiak felső 10% -a továbbra is nyer, csak biztosítani kell, hogy benne legyek.
Fölösleges időpocsékolás az egész, amitől végül úgyis csak túladagolom magam fekete pirulákkal.
24 szavazat
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, kinézetben a helyzetem nem menthetetlen. A korábbi online előtti világban volt már egyéjszakás kalandom.
2021. okt. 7. 23:51
 2/20 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

És erre a kérdésre gondolok, tehát kár tagadni a problémát, ha egy nő is beismeri.

2021. okt. 7. 23:52
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Mit ismert be a Nő?

Igen, szerintem is probléma! Probléma, hogy válogatás nélkül irtok az összes nőre...aztán meg sirtok, hogy nem válaszolunk. Vajon miért?

2021. okt. 8. 00:01
 4/20 A kérdező kommentje:
3: Hogy végtelen megkeresést kap a férfiaktól. Gyakorlatilag már meg se nézik a bióját, vagy hogy jól néz -e ki.
2021. okt. 8. 00:02
 5/20 A kérdező kommentje:

"Probléma, hogy válogatás nélkül irtok az összes nőre":

Nehéz válogatni, ha legjobb esetben napi 3 -4 matchem van úgy, hogy közben gondosan válogattam, figyelvd az algoritmusra, ami büntet akkor, ha olyan nőt húzok jobbra, akivel utána nem matchelek és akkor is büntet, ha a matchelt lányokra nem írok rá egyébként.

2021. okt. 8. 00:04
 6/20 A kérdező kommentje:
Pont emiatt én a whatsappos kamuprofilokkal is szoktam pár szót váltani. Amúgy az is fontos, hogy hetente csak 1 -2 alkalommal megyek fel, mert az algoritmus a kétségbeesetten swipe -oló férfiakat is bünteti, viszont aki ritkán megy fel, annak bónuszt ad, hogy ezzel próbálja rávenni a húzogatásra.
2021. okt. 8. 00:06
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

4

Ja értem. Es gondolom errol is a nők tehetnek

2021. okt. 8. 00:22
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem a nők. Egyszerűen a két nem különbözik és a férfiak jobban akarják a szexet.
2021. okt. 8. 00:47
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

"3: Hogy végtelen megkeresést kap a férfiaktól."

Mert olyan szánalmasak vagytok, hogy fotó és bemutatkozás nélkül ráírtok mindenkire, akinek puncija van, csak hogy legyen egy dugás.

Az összes ilyen off. Semmit nem tud rólam, de ír. Szerinted normálisak ezek és komolyan akarnak bármit is?

2021. okt. 8. 00:49
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

#3 Nem is írunk válogatás nélkül az összes nőre!!!4!4!44négy!! Van amúgy kedved ismerkedni? Szín patikusnak tűnsz azt naon teccő.

Kérdező, próbálkozz normális társkeresőkön. Egy jó barátom ott találta meg a jelenlegi párját is. Asszem vagy randivonalon vagy a facebookoson.

2021. okt. 8. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!