Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak megpróbálnám kibeszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak megpróbálnám kibeszélni magamból...?

Figyelt kérdés

Nem tudom megfogalmazni pontosan.... Magányosabb vagyok mint valaha és a legrosszabb, hogy utolsó csalódás miatt már hitemet is elvesztettem, hogy valaha képes leszek-e újra bízni, hinni egy párkapcsolatban.

Vágynék egy társra, de nem hiszem, hogy van nekem is valaki, valahol...

Minden nap egy küzdés, már fél éve.

Volt már válásom, voltam egyedül több évig, nem félek a magánytól, de hitem mindig volt, hogy egyszer majd valaki.... valahol... talán....

... már ez sincsen...

Bocsánat, tudom ez nem egy kérdés igazából és sajnáltatni se akarom magam, közhelyeket se akartam írni, várni se várok... Talán csak egy nagyon kicsit jóleső volt most kiírni ezt a "világba"...

2020. júl. 13. 21:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
37N
2020. júl. 13. 21:34
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Adj még kis időt magadnak és próbálj meg hinni magadba szeretni egy picit önmagad hogy szabadulni tudj ezektől a rossz érzésektől.🙂 Menni fog hidd el.🙂 A magány érzése is ezzel együtt elfog múlni.🙂 Ha te kinyílsz minden kifog előtted idővel sorjában nyilni.🙂 Biztosan.🙂 Munka lesz de megéri.🙂
2020. júl. 13. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:

Szia! Megkérdezhetem, mi volt a probléma a házasságoddal? Mennyi ideig voltál házas?

46/F

2020. júl. 13. 21:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Innen szép a győzelem, szoktam volt mondani-még csak fél éve vagy ebben a helyzetben, még nem olyan vészes..még könnyen fel fogsz állni. Kitartást Neked.
2020. júl. 13. 21:48
 5/19 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm így ismeretlenül is.

Házasságomnak már lassan 7 éve vége, azóta egy komolyabb kapcsolatom volt, másfél éves, ennek lett vége fél éve.

Hogy válaszoljak is a kérdésedre, bizalom volt a probléma. Az a típusú nő vagyok, aki ha egyszer letette a voksát egy kapcsolat mellett, akkor jöhet bármi, nem akadály. Kb ezzel éltek eddig vissza. Túlságosan türelmes vagyok barátaim, családom szerint, túlságosan belegondolok másik helyzetébe is jobban megértő vagyok mint kellene.... állítólag...

Tudod én ezt jó tulajdonságnak tartom minden emberben, magamban is, így nem is akartam összességében változtatni rajta soha. Viszont valahogy a határt lehet, hogy jobb lenne talán, legalább egy picivel, bentebb húzni...

2020. júl. 13. 21:57
 6/19 anonim ***** válasza:
65%
5 Na most fog neked jönni az, aki egész életre lesz adva-és lesz családod. Odafent mindent látnak.
2020. júl. 13. 22:01
 7/19 A kérdező kommentje:

Sokáig hittem ebben én is, válás után is, mára elfogyott a bizakodás.

De őszintén remélem, hogy igazatok lesz és egyszer visszatér ez az érzés.

Szerencsére még emlékszem, hogy milyen volt hinni.

2020. júl. 13. 22:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Sorstárs!

Habár fiatal vagyok még csak 20as éveim elején.

De volt egy több éves kapcsolatom aminek vége lett másfél éve és sose okozott gondot ismerkedés a férfiakkal most valamiért mégis.

Nem vagyok elég nyitott valószínű, hogy bennem van a hiba, hisz udvarló mindig akad, csak apróságokért is elutasító vagyok, vagy éppen nem merek elmenni egy találkozóra.

Erre mostanában döbbentem rá, hisz megkeresett olyan is aki évekkel ezelőtt borzasztóan tetszett, és elutasító voltam vele, rá pár napra rádöbbentem mekkora barom vagyok, miért nem adtam egy esélyt legalább a találkozónak.

Szóval ilyenkor a hiba a mi fejünkbe lehet, hiszen veled se voltak eddig se érdektelenek a férfiak, ha voltak már kapcsolataid.

2020. júl. 13. 22:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Ne add fel a hiteted abban, hogy neked is van társad. Ezt nem lehet siettetni, de (lelki)erő kell a kitartáshoz, az pedig hit nélkül nem megy. Addig is, míg egyedül vagy, próbáld meg átértértékelni az előző kapcsolatok tanulságait, értékeld az időt, amit magadra fordíthatsz, lásd és éld meg az apró örömöket is, ettől pozitív kisugárzásod lesz. Mivel a befordultság, reménytelenség, és az érzelmi hiány nem vonzó. Egy boldog nőt tud megtalálni egy boldog férfi, akivel csak még jobbá tehetitek egymás életét. Én drukkolok neked, hogy méltó társra találj.

Korodbeli nő

2020. júl. 13. 22:59
 10/19 A kérdező kommentje:

Furcsa. Ahogy olvastam 8-as választ, amit szintén köszönök, ösztönösen jött volna biztató válasz. Amit ahogy leírtam volna, rájöttem, hogy akár magamnak is írhatnám. Költői kérdésként felmerült azért, hogy miért könnyebb minden kívülről? Miért tudunk sokszor hinni más helyében, biztatni mást, magunkat meg nem, vagy nem annyira...?

Nem akarom feladni hitet, egyszer csak azt vettem észre, hogy eltűnt belőlem. Még mindig hinni akarnám legalább azt, hogy egyszer visszajön, hogy újra teljesen hinni fogok benne, de már jóformán csak órákra jön elő. Mindenképpen próbálom többször és több irányból közelítve átgondolni a történéseket, összefüggéseket, de végül ezekbe is csak elveszik az energiát.

Naponta próbálok találni magamnak valamit, akár apróságot is, ami tölteni tud, szerencsére még emlékszem milyen volt alapból így létezni, így van irány ebben legalább.

Kisugárzás. Igen, töklétesen érzékelhető volt ez mindig is, amikor úgy érezzük miénk a világ, akkor környezetünk is jobban felfigyel ránk, amikor meg "szürke egérként" ébredünk, mintha ott se lennénk az utcán, a boltban, a buszon.... Tudom, hogy nagyon sokat számít a kisugárzás, de annak belülről kell jönnie, amihez kell újra a hit is.

Már utolsó párkapcsolatnak is több idő volt mire bizalmat szavaztam, pont korábbi rossz tapasztalatok miatt sajnos (amit, hozzáteszem, szakítás fényében se bántam meg) , de most azt se érzem, hogy bárkivel is értelme lenne ilyenen gondolkodni is. És nem csak mert nincs a környezetemben most olyan férfi akivel el tudnám képzelni, hanem mert talán magamban is kevésbé bízom már.

Köszönöm Neked is a biztató, kedves gondolatokat, már megérte kiírni ezt a kérdést, egy kicsivel most jobban érzem magam.

:)

2020. júl. 13. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!