Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ismerkedés során nincs meg a vonzalom sem, attól még érdemes megpróbálni a kapcsolatot ha jól megértjük egymást? Beleszerethetek még? Jöhet kapcsolat közben a vonzalom?
Ha 2 ember kedveli egymást, jól kijönnek de nincs köztük kémia, nincs vonzalom stb azt hívják barátságnak.
Egyébként én hiszek abba hogy ez fokozatosan is kialakulhat csak nem kell átesni a ló túloldalára.
Nem hiszek abban, hogy ha van egy kaja, ami nem ízlik, akkor ha elég sokáig eszed akkor ízleni fog. Maximum már nem lesz olyan szörnyű mint az elején.
Ha mondjuk egy lakatlan szigeten lennétek akkor nincs más alapon lehetne ilyenben gondolkodni, de amúgy nem látom sok értelmét.
A párkapcsolat attól az, mert van kémiai visszacsatolás is. Ha nincs ez meg, akkor ahogy mások leírták, az haverság, barátság.
Nem lépném át a Rubikonokat, ha egyszer jön a testi vonzalom rész is valamelyik fél irányából akkor az más de erőltetni ezt, szerepet játszani szerintem felesleges.
Plusz ha valamilyen oknál fogva mégis párkapcsolat lenne és a másik fél valahogy tudomást szerezne arról, hogy nincs az egyik részéről fizikai vonzalom az már nagyon kínos, jóformán sértő.
Ha én a férfi lennék akkor biztos megmondanám a nőnek, hogy ezt így ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!