Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ismerkedés során nincs meg a vonzalom sem, attól még érdemes megpróbálni a kapcsolatot ha jól megértjük egymást? Beleszerethetek még? Jöhet kapcsolat közben a vonzalom?
Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 21:06
11/22 A kérdező kommentje:
Egyszer éreztem azt hogy megcsókolnám, megtettem de nem esett jól :( Tudom hogy szemét vagyok, de még reménykedem hogy hátha lesz ebből valami
2020. jan. 1. 21:58
12/22 anonim válasza:
Mindenki máshogy működik. Ha én elsőre nem érzem azt a "villámcsapást" akkor nálam teljesen esélytelen a későbbiekben a dolog. 48 vagyok, ez eddig mindig igy volt, kétlem hogy valtozna.
13/22 anonim válasza:
Kell a villámcsapás, hogy kisüljön belőle valami.
14/22 anonim válasza:
Ha nem esett jól a csókja, akkor szerintem egyértelmű 🙁
De megértelek, és szerintem nincs ebben kifejezett szemétség, csak nem olyan egyszerű simán elengedni azt, akivel úgy tűnt, akár működhetne is... Vagyis nem vagyunk egyformák: van, akinek ez könnyebben megy, hamarabb túl tud lendülni rajta, van, akinek ez nehezebb, időigényesebb.
15/22 A kérdező kommentje:
Régóta ismerkedem, akivel volt vonzalom, az egy önző dög volt. Most meg azt érzem hogy erőszakot teszek magamon, pedig nem ezt érdemli ő sem.
2020. jan. 1. 22:23
16/22 anonim válasza:
Szerintem esélytelen. Azt írtad, meg a lelkit se tudod. Akkor mi az, ami van? Elég jól megertitek egymást. Nálam ez az emberek 90%-val így van.De ha belegondolok, hogy le kéne velük feküdni,kiraz a hideg. Olyan volt már, hogy valakit nem találtam helyesnek, külsőre nem tetszett, de ha hozzamert, beleborzongtam. Ott van remény, de nálatok ez már a csoknal elbukott😕 Szerintem nincs jövője, csak idopazarlas.
17/22 anonim válasza:
Én csak azt kérdezném tőled, hogy ennek mi értelme van? Szerinted hány millió ember van rajta kivül, akivel meglenne a vonzalom? Ember...
18/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy régebbi a kérdés, de hasonló helyzetben vagyok. Megpróbáltátok végül? Mi lett?
2023. márc. 20. 09:25
19/22 anonim válasza:
Kérdező! Most ezt magadtól kérdezed?😂
20/22 A kérdező kommentje:
Most jöttem rá hogy ezt a kérdést én tettem fel :D
2023. márc. 21. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!