Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri megpróbálni versenyezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri megpróbálni versenyezni a többi férfival párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés

Előbbi kérdésben egy nő írta le az igazságot arról, hogy mi folyik ott. Még le sem írta a bemutatkozó szöveget, de máris ellepték üzenetek tömegeivel.

Közbe férfiként jó, ha 3+ like -om van egy nap és azok vissza se írnak..

Megéri versenyezni, vagy hagyjam az egészet és foglalkozzak olyan dolgokkal, amikben van esélyem sikeresnek lenni (ezt csináltam eddig btw)?

Hozzá kell tennem, hogy a munkám meg a hobbijaim is olyanok, hogy ott nem nagyon fogok találkozni olyan nőkkel, akiknél nem próbálkozik be naponta 3 fiú...

Beismerem, sokat trollkodtam korábban az oldalon, viszont ezt komoly kérdésnek szántam.

2021. okt. 7. 23:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De ez a kérdés kifejezettem az én személyes problémámról szól. A férfiak és nők közötti különbségbe meg az általános társadalmi problémákba itt nem akarok belemenni.

Ezekről már írtam elég kérdést, meg megnéztem elég (blackpill) youtube videót, továbbá elolvastam vagy 600 oldalnyi (redpill és PUA) anyagot angolul... fölöslegesen mert csak még jobban elidegenedtem a nőktől.

De megtanultam ezekből angolul, ami karrier szempontból jól jött.

2021. okt. 8. 00:52
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Haversrác és élőben hogy is jön össze a dolog? Ha azt látod egy csini csaj és már az 5. pasi megy oda hozzá egy italra meghívni akkor te egyből feladod a dolgot mert még úgyis odamegy aznap este másik 10? Avagy azt várod, hogy a nők írjanak rád, jaj de ari pasikaaaaa vagy mi? Próba nélkül nincs szerencse, neked kell kezdeményezni a nőknél ha akarsz tőlük valamit.
2021. okt. 8. 01:43
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem éri meg. Akik olyan férfit preferálnak, amilyen te nem vagy, azok nem téged fognak választani, hiába akarsz más lenni. Mikor lesztek már annyira érettek szellemileg, hogy ne versenyezzetek egymással egy nőért, aki épp a topnak számít, hanem egy hozzátok illő társat keressetek, aki épp emiatt a hasonlóság miatt titeket fog választani és akit ti fogtok megfogni a többiekkel szemben?
2021. okt. 8. 04:19
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Eléggé szánalmas, hogy valaki nem a saját életébe választ egy megfelelő társat, hanem mindenáron egy partner kell neki és ezért hajlandó szembeköpni a valódi önmagát.
2021. okt. 8. 04:20
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez a legyél önmagad tanács a mai világban eleve nem működik. A munkahelyi világban például sokan mennek MLM cégekhez, mivel azok kínálják azt az énképet, amit az emberek egy része leginkább szeretne és leginkább a rejtett valódi önmagának gondol. Aztán persze a valóságban egy csapda az egész.

Másik ilyen csapda a Bob Marley féle csak élvezzük az életet típusú hozzáállás, ami az első két évben talán jó, de utána mérhetetlen irígység halmozódik fel az illetőben, és visszajönni már nem lehet onnan.

2021. okt. 8. 08:56
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Hiába írnak rá egy lányra ezren, ha a 99% bunkó, szexet kér már az első mondatban, vagy "szia mizu"-val kezd. Nekem tinderen 10-ből 9 lány válaszolni szokott, és nemegyszer megkaptam már, hogy mennyire kitűnök a tömegből pont azért, mert nem az előbb felsorolt három kategóriába esek bele. Barátnőm még nem lett onnan, szóval nem biztos, hogy rendesnek lenni a legcélravezetőbb, mindenesetre az esély megvan, hogy célba érj.
2021. okt. 8. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
96%

15

Akkor jó, mert én így jöttem össze a párommal, pedig volt miből válogatni. Pont az tetszett benne, hogy tud beszélgetni velem olyasmiről, amiről senkivel sem tudtam, benne van abban, amitől más csak furának tartott és sok olyan dologban jártas, amivel kapcsolatban ittam a szavait.

Nehéz felfogni ugye, hogy ettől lesz a társ a társ, nem attól, hogy vagytok annyira szépek egymásnak és nyalsz annyira neki, hogy basszatok naponta aztán ezzel el is van intézve a kapcsolat? Vagy hogy akarsz te úgy egy nővel együtt élni és jövőt építeni, akivel kínlódsz, hogy dumálhass két szót?

2021. okt. 8. 09:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Sok férfi azért próbál minnél gyorsabban a szexre térni, mert félnek, hogy ghostolják őket. Onnantól, hogy egy nővel megvolt a szex, a ghostolásnak/flegmává válásnak sokkal kisebb az esélye, mivel a nőnek már van emotional investmentje a férfiba.
2021. okt. 8. 09:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Ettől még szerintem a legtöbb gyors szexajánlat is párkapcsolatot akar igazából. Kivétel ez alól a férfi modellek, akikkel a legtöbb nő ténylegesen szexel, majd csalódik bennük.
2021. okt. 8. 09:48
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
Valóban sokkal nehezebb nektek, de ne add fel. Érezni fogod ki az akivel egyből egymásra hangolódtok... (nem sok találat van ilyenből nálunk sem😊)
2021. okt. 8. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!