Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok hajlandó versenyezni a nőkért, az nőként nem érthető?
Hiszen a nők sem hajlandóak erre a férfiak esetében, hiszen elvárják hogy őket körülrajongják. Ezt meg is kapják így is, én meg inkább szenvedek egyedül, de nem tudom elfogadni azt hogy én versenybe szálljak olyan emberekért akik legfeljebb egy plusz nyílással többek mint én. Ez nőként mennyire érthető, elfogadható?
Belegondolva mit szólnának a nők ha hirtelen a másik oldalon állnának, teljesen ignorálva a másik nem által?
Nem érzi rajtam kívűl ezt senki kiábrándítónak?
26
Férfi vagyok. 12 éves koromtól szinte folyamatosan sportolok. Nem a nők miatt. Magam miatt. 12 évesen nem is érdekeltek a nők. Barátnőm is csak 17 évesen lett.
Van diplomám. Szintén nem a nők miatt. Meg kell élni valamiből és szeretem a szakmám.
Olvasok van hobbim, foglalkozom magammal stb. Szintén nem a nők miatt.
A gondolatmeneted hibája az, hogy csak elvárásaid vannak, de te ezekért nem vagy hajlandó azonos mértékben nyújtani a kiszemelt partnernek. A nők fogadjanak el téged úgy, ahogy vagy, de ők legyenek kedvesek, csinosak, stb. Ahhoz, hogy egy olyan kategóriába tartozó nőt kapj hosszú távra szabil boldog kapcsolatra, neked is adnod kell valamit, ez pedig önmagad fejlesztése, jellembeli kiválóság, jó kereset vagy ezek kombinációja.
Ha egy szőke modellt akarsz, akkor neked is az ő szintjére kell emelned magad. Mégis miért kéne bármelyik nőnek kiegyeznie egy öntelt bunkóval, ha talál sokkal jobbat is?
A másik, egyetértek az egyenlőséggel, de ha te nekem ezt úgy mondanád a szemembe, hogy én egy "egy lyukkal több személyként" írna le, akkor azonnal köszönnék el és nem beszélnénk többet.
"Amiket felsorolsz, az mind a verseny része! Nem tűnik fel?"
Nem a része. Ezeket mind magadért kéne tenned. Mert amúgy ki vagy? Egy igénytelen senki. Hogy te lustaságból vagy dacból vagy igénytelen, az senkit nem érdekel.
Neked is a csini nők tetszenek, ez nem tűnik fel? Nem az igénytelenek.
"Ezeket mind magadért kéne tenned"
Miért is?
Erre valahogy nem tértek ki.
Ha nem versenyzek, akkor ezekre mi szükségem van hacsak nem érdekel valamelyik alapból?
Ezeket vagy azért csinálják mert eleve érdekli őket, vagy versenyből. Ez a két opció van.
Ha egyik opció sem opció számomra akkor meg miért is csinálnám bármelyiket is?
Miért versenyezzek ha nem akarok versenyezni?
Azért, mert egy egészséges ember maga szeretne több lenni, mint egy vegetáló pohos test. És a legtöbb ember magáért tanul, fejlődik, tart hobbikat, hogy ő maga jobban érezze magát és fejlődjön.
Egy semmilyen senki miért lenne vonzó bárkinek... még magának sem az. Tr nőként választanád magadat, NEM SAJNÁLATBÓL? (ugye, hogy nem, mert neked sem kell a pluszkilós nő)
38.
Csak két példa.
Ha tanulsz és jobb munkád lesz, akkor több lesz a pénzed. Csak van olyan dolog amire szívesen költenél? Utazás, jobb számítógép, jobb lakás stb.
Ha sportolsz egészségesebb, fittebb leszel. Javul az életminőséged. Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!