Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok hajlandó verseny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok hajlandó versenyezni a nőkért, az nőként nem érthető?

Figyelt kérdés

Hiszen a nők sem hajlandóak erre a férfiak esetében, hiszen elvárják hogy őket körülrajongják. Ezt meg is kapják így is, én meg inkább szenvedek egyedül, de nem tudom elfogadni azt hogy én versenybe szálljak olyan emberekért akik legfeljebb egy plusz nyílással többek mint én. Ez nőként mennyire érthető, elfogadható?

Belegondolva mit szólnának a nők ha hirtelen a másik oldalon állnának, teljesen ignorálva a másik nem által?

Nem érzi rajtam kívűl ezt senki kiábrándítónak?

jan. 30. 11:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:

"Tőlem nyugodtan fel is akaszthatod magad ha akarod."

Tisztában vagyok vele, nyilván ez is arra sarkall hogy ne akarjak megfelelni ilyen embereknek

Még véletlenül sem akarok megfelelni, hiszen ilyen emberektől mégis mi jót várhatnák?

Ti nők se jönnétek össze olyannal aki a halálotokat kívánja jóformán.

"Én sem vagyok hajlandó versenyezni olyanokért, akiknek egy fasz lóg a lábuk között.🤷"

Na látod, ugyanazon az alapon állunk. Csak te mást kapsz ezért vissza ez a különbség.

Pusztán azért, mert extra luk helyett azzal a f.szal születtem a lábam között

jan. 30. 14:13
 52/68 A kérdező kommentje:
*várhatnék
jan. 30. 14:14
 53/68 anonim ***** válasza:
81%
51: nyugodj meg, a hozzád hasonló igénytelen szerencsecsomag nők sem kapnak többet... azért egy nőnek nőiesnek kell lennie azért, hogy versenyezzenek érte... és egy igénytelen kövér nő is még alsóbb kategóriás vállalhatatlan férfiaktól kap egyáltalán ajánlatot szobára menni.
jan. 30. 14:16
 54/68 anonim ***** válasza:
80%

Cica, azt nem érted, hogy ez nem verseny. Te azért látod annak, mert alapból igénytelen vagy, és nincs belső motivációd semmire, csak külső. Az "extra luk", te kis Mark Darcy.

Az emberek többsége szeretne egyedül is jó életet élni. Szeretné magabiztosnak, erősnek, okosnak érezni magát. És tesznek ezért.

Téged miért lehet szeretni? Te sem szereted magadat.

jan. 30. 14:17
 55/68 anonim ***** válasza:
81%
De kit érdekel mit csinálsz?
jan. 30. 14:22
 56/68 anonim ***** válasza:
74%
Kövér nőkért nincs verseny általában. Ahogy az igénytelenekért sem. Ugynaúgy ahogy az igénytelen férfiakért sem. Azt kellene felfognod, hogy a helyzetedet saját magadnak köszönheted. Nyugodtan dönthetsz úgy, hogy nem keresel társat csak azt nem értem ezt miért kell minden nap ide kiírni. Csinálhatnád csendben is és senkit nem zavarna.
jan. 30. 15:45
 57/68 anonim ***** válasza:
37%
Az empátiát ki kell érdemelni. Az kapja, aki tesz a saját ügyéért, vagy az, aki nem tud (pl. gyerek vagy állat vagy fogyatékos).
jan. 30. 15:45
 58/68 anonim ***** válasza:
54%

"Cica, azt nem érted, hogy ez nem verseny."

Mégis mire alapozod ezt az állítást (vagy inkább tagadást)?"

Alatta ki van fejtve.

"A nőknek nem kell megalázkodni, de a férfiaktól meg elvárják azt."

De ez nem megalázkodás. Értsd meg, hogy neked ez azért tűnik megalázkodásnak, mert nem akarod megtenni. De ettől ez objektíven nem lesz megalázkodás. Egy csomó férfiban ott van a vágy, hogy jól nézzen ki, hogy jól érezze magát, jó munkája legyen.

Pontosan értem, hogy mit értesz megalázkodás alatt. Én pl. nem hordanék magassarkút meg miniszoknyát, hogy tetsszek a pasiknak. Mert tényleg megalázó lenne bohóckodni, hogy kelljek valakinek. Az eltérés kettőnk közt ott van, hogy én vagyok valaki, és >stílust< nem váltanék. Te pedig nem vagy senki, és >személyiséget< nem akarsz magadnak.

Az emberek nem versenynek élik meg, hogy az életük szóljon valamiről.

jan. 30. 15:58
 59/68 A kérdező kommentje:

"Mert tényleg megalázó lenne bohóckodni, hogy kelljek valakinek. Az eltérés kettőnk közt ott van, hogy én vagyok valaki, és >stílust< nem váltanék. Te pedig nem vagy senki, és >személyiséget< nem akarsz magadnak."

Rendben, ilyen arrogáns stílus mellett akkor be is fejeztük a társalgást te "valaki"

jan. 30. 16:25
 60/68 anonim ***** válasza:
70%

60, azzal nem oldasz meg semmit, ha megsértődsz. Te leírtad, hogy neked semmi motivációd semmihez. Így persze, hogy versenynek éled meg azt, ami másoknak simán csak az életük.

Most feltételezem rólad azt, hogy rendszeresen mosol fogat. Aki lusta és igénytelen, és nem érdekli, hogy kirohad a szája, csak azért kellenek neki ép fogak, hogy a csajok ne mondjanak nemet rá, az úgy fogja megélni, hogy megalázó az, hogy fogat kell mosni, és nem fair, hogy így versenyeztetik.

jan. 30. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!