Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt lehet találni, aki támogatja a incelek ideológiáját, a blackpill -t?
Mi történik akkor, ha egy incel Chaddé alakul a konditeremben és plasztikai sebészet útján, viszont a gondolkodása nem változik.
Tud találni olyan nőt, aki egyetért a blackpillel?
Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják.
"Azért mindig kiderül, hogy a kinézet a legkisebb gond veletek :D"
Ilyenkor olyan mókás belegondolni, hogy akik valódi nők itt kommentelnek, azok vajon hány alig ismert Chad-et szoptak le bulikban vagy dugnak akár a mai napig velük, akik hasonlóan vélekednek a nőkről férfitársaságban, még ha nem is ennyire kidolgozott a politikai rész, de a teljesség igénye nélkül:
"A nőknek annyi esze van, mint egy marék molylepkének és az az értelmiségiekre is igaz. Főleg azokra. Olyan cukik, amikor okoskodnak, de egy idő után már idegesít. A buta nő legalább nem teszi magát, hogy okos."
"Na, tuti női sofőr..."
"Elkezdi nekem mondani, hogy mennyit költött rám meg ő diplomás. Nem szoktam megütni nőt, de most elszaladt az öklöm. Lenéz, more mert ács vagyok? Többet keresek, mint ő, csak sok a kiadásom..."
"Ez egy forintot nem ér, ezt csak szopattam, akart volna megcsókolni, de toltam el magamtól..."
És ezek nem a nagyzolós kamugépek, hanem ténylegesen olyan férfiak szájából, akik hitelesen és köztudottan sok nőt dugtak már meg.
22: A blackpillen belül van egy whitepill ideológia, amit sokan szoktak támadni, hogy valójában redpill, viszont mások meg azt mondják, hogy teljesen más.
Pár különbség:
Barátkozás:
Redpill - A béna barátaidat távolítsd el az életedből. Ezután majd építs fel egy törzset sikeres emberekkel és legyél a vezérük. A nők szeretik a státuszt.
Blackpil - A barátság a mai világban nagyon értékes, így inkább ne dobd ki a lúzer barátaidat. A nőknél és az életben meg úgyis csak a kinézeted számít, más nem.
Kinézet javítása:
Redpill - Menj konditerembe. Cél, hogy minnél maszkulínabb izmosabb legyél, így te legyél a domináns alfahím.
Whitepill - A kinézet nem csak azon múlik, hogy mennyire vagy izmos és maszkulin. Sok embernek ez az út nem is járható. Az izmokon kívül más dolgok is számítanak, amiket plasztikai sebészettel lehet helyretenni.
Hajproblémák (ez nem tudom miért van így, de én személyesen ezt kaptam tanácsként a két csoporttól):
Redpill - "shave it bro"
Whitepill - Hajkezelés, majd hajbeültetés
Nők és pénz:
Redpill - A nők szeretik a pénzt és a járműveket
Whitepill - Ha az a jármű egy Bugatti Veyron. Egyébként ma már nem számít a pénz, csak a kinézet.
Karrier:
Redpill - Rövid távon juss be a céged vezetőségébe. Hosszú távon alapíts saját céget, amibe te vagy a CEO.
Whitepill - Szerezz olyan munkát amivel sokat lehet keresni, miközben lakjál lakókocsiban (California..). A pénzedet fektesd be különböző dolgokba, de kriptovalutába mindenképp.
Ahogy látható, én inkább a blackpill/whitepill híve vagyok.
"Arra gondolok például, hogy a nő egyetért vele, hogy szavazatát elvegyék és a férjének adják."
Félsz a nőktöl picinyem? Félsz, mert nem tudsz érvényesülni magadtól ezért csak az erőszakos elnyomásban látod a te egyetlen lehetőségedet. Persze, hát majd te rendelkezel egy másik ember (nő) felett, mikor annyira életképtelen vagy hogy saját magadtól semmire se futja, te akkor ember vagy. Maradjatok csak a virtuális valóságotokban, semmi szükség rátok és az agymenésetekre.
" A blackpillen belül van egy whitepill ideológia, amit sokan szoktak támadni, hogy valójában redpill, viszont mások meg azt mondják, hogy teljesen más."
Most komolyan azt hiszed, hogy létezik nő, aki ismerkedne veled amíg ilyen agyamanet baromsággal vagy elfoglalva?
Orvosi eset a sok zagyvaság, amit itt összehordatok.
"Az izmokon kívül más dolgok is számítanak, amiket plasztikai sebészettel lehet helyretenni."
A szellemi képességekre nem kéne kitérni?
"Szedheted" az akármilyen pilljeidet egy életen át segít rajtad bármit is? Ennyi az életed, ülsz a youtube előtt és lesed egy szintén a te szinteden lévő ostoba barom agymenéseit, aztán bemagolod és ömlik belőled a szr. Előrébb jutottál bármivel is?
Miattatok nem fogják elvenni a szavazati jogát a lakosság felének, mert ti önerőből nem tudtok érvényesülni. Ingyen lakás meg koszt nem kéne? Mit toljanak még a sgged alá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!