Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményed a gyerekmentes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a gyerekmentes mozgalomról?

Figyelt kérdés

Redditen kb másfél millióan követik : [link]

A Cambridge-i szótár a "childfree" kifejezést a következőképpen határozza meg: "olyan emberekre utal, akik úgy döntenek, hogy nem vállalnak gyermeket, vagy olyan helyre vagy helyzetre, ahol nincsenek gyermekek". A Collins English Dictionary szintén ragaszkodik a gyermektelen állapot önkéntes aspektusához (childfree : "pozitív döntést hozva, hogy nem vállalnak gyermeket").

Egyesek ezt az életválasztást (különböző okokból) önzőnek, saját életválasztásuk sértésének/elutasításának, jellemhibák bizonyítékának stb. tekintik. Vannak olyan emberek is, akik úgy tűnik, hogy úgy gondolják, hogy minden gyermekmentes embernek valószínűleg gyűlölnie kell a gyerekeket, mert ha tényleg szeretjük a gyerekeket, miért utasítanánk el a gyerekvállalást?

Erről mi a véleményetek?

Egyébként rengeteg olyan sztori van a szubon, hogy a csávó sterli volt, tehát nem lehetett gyereke, erre hopp a csaj bejelentette, hogy terhes és a csávóra akarta fogni, miközben egyértelműen félredugott és még neki állt feljebb.

2021. szept. 28. 11:52
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/178 anonim ***** válasza:
6%

87-es

Nem szídtam senkit, nem is tudod miket írtam én..de rendben.

Ez hazugság!

“ hogy nem szeretném kitenni olyan korlátolt embereknek, mint amilyen te vagy.”

“ Analfabéta vagy, empátiára képtelen vagy, vagdalkozol, nincs logika az érvelésedben... ”

Hazugsággal bizonygatni valamit görcsösen már tényleg a legalja kategória…

2021. szept. 28. 19:27
 92/178 anonim ***** válasza:
0%
Azzal nincs bajom, ha valaki nem akar, ő dolga szerintem is. Nem látunk bele egymás életébe, szempontjaiba, ki miért döntött így. De ez akkor tényleg egy mozgalom, aminek vannak céljai és akkor mik? Vagy csak közösen panaszkodók fóruma?
2021. szept. 28. 19:30
 93/178 anonim ***** válasza:
100%
Ebből csak a korlátolt az én hozzászólásom, de mit lehet mondani arra, aki szerint csak attól lehet boldog mindenki más amitől ő?
2021. szept. 28. 19:30
 94/178 anonim ***** válasza:
86%
Azt meg már elfelejtetted látom, hogy te idiótáztál le mindenkit aki nem szeretne gyereket :D
2021. szept. 28. 19:33
 95/178 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem a ne vállaljunk gyereket-mert mások családostul boldogok, egy szindróma, amit az a frusztráció hajt, ami önzőségből, irigységből, tudatlanságból és egy egészséges kapcsolat hiánya ad!

🙂🙂🙂

1-nincs bizonyosság arra, hogy itt lenne szükségszerű a népességszabályozás, látva az amúgy is elégtlen gyermekszületéseket!

2-nincs bizonyosság arra sem, hogy a földnek élelmezési problémái lennének! Rengeteg termőföld várja hogy megműveljék, mint ahogy a vidéki állatartást is szinte teljesen kiszorították a nagyüzemi állatkínzások!

Mindkét effektus egy bizonyos csoport, irigy, gálástalan, mohó hasznoszerzésének a hizománya csupán!

A változást nem ott kell kezdeni, hogy a következő generációnak esélyt sem adunk az életre, hanem itt most, felhagyva a harácsoló, profitorientált pocsékoló, és önző életmódunkal!

Ezek nem megoldják, hanem elmélyítik a problémákat. Ha afrikából hozunk be idegeneket….ezzel is esélyt adva a túlélésükre, már itt fognak szülni 5-ével,ezáltal generálják a problémát tovább!

Ahelyett, hogy magában a kontinensen segítenének! 💁

2021. szept. 28. 19:36
 96/178 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért idióta mert nem akar gyereket…hanem amire támaszkodik, hogy ez a kijelentése meglegyen! Az az abszolút idiótaság☺️☺️☺️ De erről is leírtam korábban, ezek szerint ott sem mehet túl jól az értő-olvasás🥵
2021. szept. 28. 19:38
 97/178 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen mindegy mire írtad :D Akkor is leírtad, ezekszerint mégsem vagy olyan intelligens ahogy beállítod magad, hisz te magad írtad, hogy egy intelligens ember nem szíd másokat...ez egy csúnya öngól.
2021. szept. 28. 19:40
 98/178 anonim ***** válasza:
7%
A megalapozott konklúzió levonása és azáltalad durrogtatott alaptalan megállapítások között annyi a különbség, hogy az enyém igaznak bizonyult a tiéddel szemben!💁 Ez adja a jogos, jogtalan, címet. Persze veled ellentétben sem szidalmazásnak szántam, hisz első körben megértettem ez nálad állapot, amin nem azzal fogok tudni változtatni, hogy ismételgetem gúnyosan, hanem ha rávilágítok, miért idiotizmus amiben hiszel!☺️☺️☺️
2021. szept. 28. 20:01
 99/178 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem én írtam az “alaptalan megállapításokat”, de igazából egyet értek velük, úgyhogy akár én is írhattam volna.

Egyébként az intelligensek között úgy szokás, hogy ha valamivel nem ért egyet az illető, kifejti hogy miért nem ért vele egyet, anélkül, hogy leidiotázná a másikat. De ezt úgy érzem nem értheted.

Ugyanígy én is megértettem, hogy nálad a korlátoltság egy állapot, de persze te jobban tudod azt is, én miket írok es hogy azokat hogy szánom.

De úgy érzem, te csak unatkozol, tényleg nem akarom elhinni hogy vannak ilyen emberek.

2021. szept. 28. 20:14
 100/178 anonim ***** válasza:
96%

Mindenkinek a saját dolga hogy mit kezd az életével, kinek mi köze hozzá ?

Az internet elött is voltak ilyen emberek kb mint bármi más egyébként.

Ha arra gondolsz pl amit én is megkapok munkahelyen hogy de jó nekem mert nincs gyerek és megverhetem magamnak a "drága dolgokat" (A Rothschild család most jót röhög ezen.) Természetesen a legdrágább Lamborghini-vel járok a Vajna Tími is tőlem nyúlta a kocsit pfffujjj....

Na de vissza az értelem mezejére. Ők meghoztak egy döntést aminek van egy bizonyos következménye. Az hogy ez nekik milyen hátrényokkal jár....

Uram bocsá nem az én hibám.

Mindenki élje úgy az élketét ahogy akarja.

2021. szept. 28. 20:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!