Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Összejönnétek egy füvet kaszáló munkás sráccal?
A fizuja nettó 50 ezer ft
Ha ezt elmondaná a randin az gáz? Lenne kövi?
"Nagyon jó, hogy kitette a kérdező ezt a kérdést, mert a válaszokból látszik, hogy tényleg mennyire anyagiasak a nők! Saját maguk ismerik be!"
Nyuszika, én egy 0-val többet keresek mérnökként. Majd én fogok eltartani egy tanulatlan, motiválatlan alakot? Ez neked anyagiasság? Hát nem vagy százaz, és feltehetően nagy lúzer is.
A kérdésben fekvázolt helyzet max alkalmi diákmunkásnak fogadható el. Mondjuk egy 17 éves fiú nyáron eljár kaszálgatni, aztán az 50ezer forintját elbulizza, vagy hasonló.
Ez a szerelem mindent elgyőz, meg a személyisége annyira csodás (hogy csak ennyi telik tőle), tündérmese.
"Nyilvan akinek 100 millios lakasa van, meg aranyos baratnoje, az ilyen atomfrusztralt stilusban frocsog a nokre xD"
Attól még hogy nekem mi, hogyan az 1 dolog. De pontosan ezért utálom a nőket az erre a kérdésre adott válaszaik miatt is. Nekem 8, hogy ki mit hisz, ha bizonyítékot teszek ide, kivágnak. Volt már rá példa...
Egy Mekiben többet fizet a diákmunka.
Engem az zavarna leginkább, hogy semmi motivációja, ambíciója nincs a jobb életre. Valamint, hogy nem tudna "lépést tartani" velem, mert gyakran utazok, (igaz, olcsón meg lehet úszni, ha az ember ismer pár praktikát és tudja, mire mennyit érdemes költeni) járok különböző programokra, színházba, moziba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!