Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel egy pultos férfi is ugyanolyan mint egy betanított munkás?
Tehát ő is egy ugyanolyan vesztes férfi a szemükben mint egy gyári betanított munkás, egy útépítő, egy kukásautós stb.?
És úgy általában miért sugallja azt a társadalom hogy aki szellemi munkás az karriert csinált, aki fizikai munkát az vesztes?
Dolgozónak lenni szar olyan értelemben, hogy kvázi minden más réteg lenéz vagy megvet.
Az ügyeskedésből élők simán. A kisnyugdíjasok simán ("mert nem csinálnak egész nap semmit, az XY politikus is megmondta!"), a kisebbség simán ("azért kevés a segély, mert nem dolgoznak jól a magyarok"), a politikusok simán (valahogy a kampányban a dolgozók az utolsó helyre kerülnek, valahogy a nyugdíjas-kisebbség-munkakerülő szentháromság érdeke mindig fontosabb)...
Ez ilyen balkáni sajátosság lehet, hogy az átlagmunka az szar, ügyeskedni kell, mert az a jó. Végül is ezt látták a nyugati filmekben az itteniek, naná, hogy azt hiszik sokan, hogy nyugaton mindenki "ügyeskedik" és nem kell dolgozni (csak a bevándorlóknak) és ez a követendő példa.
Hááát, nekem a pultos egyből kihullana, de inkább azért, mert jellemzően akkor kell dolgoznia, amikor nekem szabadidőm van, tehát nem igazán találkoznánk, úgy meg mit akarjunk egymástól? :D
Ezen túl nem értem, mi baj lenne velük. Nagy átlagban elég kommunikatívnak tűnnek, ami biztosan előny kapcsolatteremtésnél.
N
# 3
Te szellemi munkát végzel? Akkor neked nem kizárt ismerkedésnél ha a férfi fizikai munkát végez?
"Te szellemi munkát végzel?"
Igen.
"Akkor neked nem kizárt ismerkedésnél ha a férfi fizikai munkát végez?"
Nem, miért lenne? A vőlegényemnek olyan szakmája van, amivel jórészt fizikai munkát végez.
Igen.
Én személy szerint többre tartok egy normális munkást, mint egy pultost.
Sok filmben olyan menő, nagy csajozógépek, főleg a mixerek, de valójában csak egy sima pultos. Egy tagja a személyzetnek.
Nem érdekelne,hogy a kiszemeltem mit dolgozna vagy tanulnia.:D
Egy orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!