Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 180 cm feletti nőnek ugyanolyan nehéz társat találnia mint egy 170 cm alatti férfinak?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 17. 07:23
1/11 anonim válasza:
Ha nem jön össze alacsony sráccal, akkor igen.
2/11 anonim válasza:
Ez hülyesség,hogy a magasság a fontos. Ismertem egy alacsony srácot,és ők érte rajongtak a csajok. Szóval nem magasságtól függ,hanem önbizalom,pozitív kisugárzás,és ápolt külső. Ezektől függ.
3/11 anonim válasza:
175 cm feletti nőknek kb ugyanolyan nehéz.
4/11 anonim válasza:
Ha ez ettől függene... de jó is lenne ;))
5/11 anonim válasza:
Nem. Egy 180 cm feletti nő is találhat társat, de egy 170 cm alatti férfi nem.
6/11 anonim válasza:
Nehéz, mert egy férfi átlag magassága 175, a nőké pedig 165 körül mozog:)
A férfiak pedig szeretik ha alacsonyabb a nő, ahogy fordítva is igaz (nők is ha egy férfi magasabb).
7/11 anonim válasza:
Volt már a kérdés, miért nem olvasod vissza?
Semmi probléma nem lesz, ha nincsenek buta babonáid.
8/11 anonim válasza:
181 cm vagyok, és sosem volt gondom az ismerkedéssel.
Volt, hogy pár cm-el alacsonyabb volt a párom, engem nem zavart. A srácok, akiket ez zavar, nyilván nem kezdeményeztek, de bőven volt helyettük más. Most kábé egy magas vagyok a kedvesemmel, és az is tény, hogy 170 cm és ez alatti párom sosem volt.
9/11 anonim válasza:
Sztem nem feltétlen magasság függő, egyenlő esélyekkel indul mindkét kategória.
10/11 anonim válasza:
Nem, mivel a FÉRFIAK megőrülnek a magas, hosszú lábú nőkért.
Az más kérdés, hogy ha neked is fontos, hogy a pasid magasabb legyen, na akkor nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!