Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrémítettem egy lányt interneten, szinte mindenben egyezik a stílusunk, ugyanolyan mobilunk van, az emelet az ajtószám stimmel, ugyanazon a napon születtünk satöbi. Letiltott, mit érdemes tennem? 25f
sikerült elszerencsétlenkednem egy internetes ismerkedést.. ez a lány szerintem azt hiszi, h személyesen ismerem őt és beleadtam a parát azzal, h mindenről tökéletesen egyezik a véleményünk és rengeteg olyan magánélet béli információt osztottunk meg egymásról, amik szintén egyeznek.. pl lakhelyünkön az emelet és ajtószám stimmel (én a 13. kerben, ő a 7. kerben lakik), ugyanaz a tanár volt az osztályfőnökünk (ő mármint a lány 5 évvel fiatalabb nálam), a mobilunk is ugyanaz, gyártó és típus, ugyanazt az autómárkát szeretjük.. egy idő után a lány már nem írt annyit.. egyre kevesebbet írt, majd elment a hétvégén a barátnőivel inni és kicsit berúgva beszéltünk telón, fel volt kicsit háborodva, h őszerinte én kinyomoztam róla mindent és most ezekkel akarok bevágódni nála.. hebegtem habogtam, h ez nincs így.. én magam is ledöbbentem, h ezt gondolja rólam.. azt mondta, h untig elég volt a beteges hajlamom miatt, többet nem akar beszélni velem.. kinyomta majd letiltotta a számomat, letiltott viberen, fb-on, instán is követtem..
teljesen össze vagyok törve.. egy számomra mindenben tökéletes lány, akivel úgy éreztem, h azonos frekvenciára kerültünk, letilt és megszakít velem minden kapcsolatot.. nem akarok élni.. meg akarok halni..
Talált egy magabiztos alfa srácot , így téged az eddigi barátzónából is lejjebb .. egyenesen a tíltásba tett.
Ha ez a lány csinos volt akkor legközelebb próbálkozz egy tehén csajnál , lehet az a te kategóriád és nem ér csalódás!
Paranoias.
Mi egy napon unnepeljuk a neve napjat es a szulinapomat.
Utca es szam nevet nezve azonos volt a cimunk.
Egykoruak vagyunk, ugyanaz a monogramunk, pedig nem Kovacs Janika meg Kiss Julika vagyunk.
Belso dolgokat tekintve tokeletesen egyezunk....stb
Sanszos, hogy túltoltad, de ez alapján:
"egy idő után a lány már nem írt annyit.. egyre kevesebbet írt, majd elment a hétvégén a barátnőivel inni és kicsit berúgva beszéltünk telón" szerintem a barátnői telebeszélték a fejét a hülyeségekkel.
Ha akarsz tőle valamit, akkor próbáld SZEMÉLYESEN megkeresni. Mondd el neki, hogy mit érzel, mit gondolsz, kérj tőle egy lehetőséget. Ha viszont elutasít, akkor hagyd és ne zaklasd - 5zar ügy, de el kell engedni.
Fú öcsém, olyan nőbe ne akadjak soha, aki azt feltételezi rólam, hogy évek óta kémkedek utána, csak mert ugyanolyan színű az általános iskolánk második emeleti folysóján sorban a harmadik kifüggesztett ballagási tabló, vagy mert február 30-án ugyanazt a színű zoknit húztuk. :D
Ez csak egy paranoiás beteg szar. Tiltsd le te is, ha már volt olyan előzékeny tiltani téged. FB-on elvileg te is tudod úgy tiltani, hogy már letiltott téged. Keresd ki, böngéssz, nem vagyok informatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!