Ha ugyanazon a ciklusnapon estem teherbe masodjara is, akkor valoszinu ugyanolyan nemu lesz a babam?
28 napos ciklusaim voltak akkor is, meg most is annyi volt.
17. napon voltunk egyutt parommal mind a ketszer (veletlen) es akkor estem teherbe. Elsore lanyom szuletett. Szerintetek mennyi eselye van, hogy most megint lanyom fog szuletni?
50-50
Vagy igen, vagy nem.
(Miért ilyen buták egyesek???)
50-50
Nem rajtad múlik, hanem a párodon, hogy mi lesz, és azt senki sem tudja, melyik nap estél teherbe pontosan!
Egyáltalán nem hülyeség persze így is lehet ez is az is de elvileg úgy van hogy ha a peteérésre várakozniuk kell a spermiumoknak akkor a gyorsabb rövidebb életű fiús spermiumok elhalnak és maradnak a lassabb lányosak így lány baba lesz.
Ez nem puszta kitaláció.
Egyébként kíváncsi vagyok én is mert nekem egy alkalomból peteéréskor fiam lett, aztán hosszas próbálkozás után lányom ( 18.ciklusnapon ) és most megint egyetlen alkalomból lettem terhes peteérés napján kiváncsi leszek fiú e vagy lány:)
9 hetes km
Azt a butazast a vegerol igazan elhagyhattad volna, kedves elso.
Azert tettem fel a kerdest, hatha jart mar igy valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!