Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfi jön be jobban a nőknek az értelmiségi nagyon okos, de kevés, átlag alatti jövedelemmel rendelkező férfi pl. tanár, kutató vagy a nem olyan okos munkás férfi akinek átlag feletti a jövedelme?
Dettó mint az első.
Nekem jelenleg nagyjából átlagkeresetem van, páromnak picikét kevesebb, tökéletes így. Nem akarnék gazdag pasit, csak problémákat szülne.
Érdekes dolog ez mert szinten kivétel nélkül minden nő ezt mondaná, hogy inkább a művelt intelligens férfit választaná. De a látottak nem ezt támasztják alá. Valahogy több buta jól kereső férfi mellett van nő, mint okos keveset kereső mellett...
Sokkal nehezebb dolog "megszerezni" egy nő szeretetét pusztán intelligenciával, sajnos...
24/f
"Valahogy több buta jól kereső férfi mellett van nő, mint okos keveset kereső mellett..."
Vagy csak nem tekinted nőnek a okos keveset kereső férfi mellett az átlagos, nem feltűnő nőt, ellenben a jól kereső mellett a szilikonos playmate-modellt igen...
Egyértelműen az elsőt választanám, párom is ilyen. Én is értelmiségi vagyok és egyébként megélünk. Nincs luxusjachtunk a Kotori-öbölben és járunk évente Tahitire nyaralni, de saját házunk és autónk van, meg tudunk élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!