Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Összejönnétek egy füvet kaszáló munkás sráccal?
A fizuja nettó 50 ezer ft
Ha ezt elmondaná a randin az gáz? Lenne kövi?
Ha az ember tudja a módját, lehetséges. A szegénység egy művészeti ág, azt is meg lehet tanulni. Bár az 50.000 az tényleg nagyon kevés, az én rezsim is annyi, hitellel/albérlettel együtt.
Bár az én szegénységem a háromszor ekkora fizetés, de hát az se valami sok. Vannak akiknek egyheti bevásárlás alatt megy el ennyi. Nehéz olyankor pozitívnak maradni és nem szuicid gondolatokkal elterelni a figyelmemet.
A fizetésből és a munkakörből kiindulva ez közmunka lesz. Szóval a Dicsőséges Magyar Államnak van pofája. De ők ezt alamizsnának tekintik és részben igazuk is van.
Bár csak részben, mert technikailag nem más ez, mint a rabszolgaság, hiszen csak annyit adnak neki, hogy ne haljon éhen, de cserébe olcsón elvégzi azt, amire amúgy rendes bért kellene adni alapvetően, mivel a kaszálás nem könnyű dolog, fizikailag kimerítő és nehéz is.
Na, ezért kellene mindenkinek egy állandó nicknév. Megszűnnének az ilyen problémák. Bár akkor sok kamumester tűnne el innen, akik mindig azt kamuzzák be, amit éppen jónak tartanak.
De hogy lehetséges? Nyilván azért nem lenne több randi, mert nem vagyok paraszt, aki nekiáll kérdezősködni.
Mert az is lehet, hogy a szüleivel él, akik eltartják, etetik, és az 50 ezer neki zsebpénz. Ami szintén nem jó, de ez akkor is durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!