Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Összejönnétek egy füvet kaszáló munkás sráccal?
A fizuja nettó 50 ezer ft
Ha ezt elmondaná a randin az gáz? Lenne kövi?
Nem. Ket problema van. Egyreszt maga a melo, masreszt az alacsony fizetes. Masreszt Budapesten nincsen fu, tehat nem itt el, tehat nem erdekel.
Ha 14 eves lennek es a videki dedanyamnal toltenem a nyarat, akkor nyari szuneti laza, kezenfogva setalgatos tini kapcsolatnak elmenne... (Termeszetesen ebben a szituban a srac is 14-16 eves.)
Nem fuvet kaszalni szegyen, hanem hogy Magyarorszagon ennyit lehet keresni vele!
Ha munkanelkuli lenne, az volna a duma, hogy van munka, csak keresni kell.
Ha tetszene es intelligens volna, es nem ugy nezne ki, mint a nyomorult magyarorszagi kozmunkasok, akkor igen.
Én hasonló okok miatt választottam ezt az életformát. Elegem lett az állandó megaláztatásból. Egy életre elegem van a nőkből.
21 F
A válasz 25%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad.
És ha voltak, az min változtat? Csak mert összetört álmaim nekem is vannak. Sokra nem megyek velük, max néha fáj kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!