Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy reagálnátok, ha megtudnátok randin, hogy a lány egyszerű gyári munkás és nincsenek ambíciói, hivatása stb?
Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 21:33
1/21 anonim válasza:
nem zavarna.. végre nem egy karrierista nő, akinél mindig csak másodhegedűs lehetek.
2/21 anonim válasza:
Megdugnám persze, de többet nem akarnék vele találkozni.
28/F
4/21 anonim válasza:
Én már annak örülnék ha valaki randira jönne velem ...
5/21 anonim válasza:
Ha ennek ellenére intelligens és tetszik is, akkor nem igazán érdekelne, hogy gyárban dolgozik. Nem ezen múlik.
7/21 anonim válasza:
Engem nem zavar hogyha valaki kevésbé kvalifikált mint én és így értelemszerűen az sem zavarna ha kevesebbet keres. Ha viszont semmilyen szempontból nem jobb nálam és ennek ellenére hozza a sztárallűrt hogy örüljek hogy szóba áll velem azt már nem csipázom.....azért mondom ezt mert nem egyszer futottam bele ilyen “WC-n fordítva ülő nőbe”
8/21 anonim válasza:
Ha nem lennének gyári munkások, nem létezne az az eszköz amibe bepötyögted ezt az idióta kérdést, hogy feltöltsd ide. Amúgy sehogy nem reagálnék, ez jelenleg a munkája és kész.
9/21 anonim válasza:
Semmi kifogásom nem lenne ellene. Én is kétkezi munkát végzek és végeztem mindig is. Kereskedelemben dolgozom. Számomra abszolút nem lenne hátrány egy ilyen nő.
48Ffi
10/21 anonim válasza:
FÉRFI vagyok.
Teszek rá, hogy a nő orvos vagy melós. Jól nézzen ki, viselje el a baromságaimat, és CENZÚRÁZVA.
Nem kell diplomás nő a fizuja miatt. Ki tudom fizetni a számlákat egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!