Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyári munkás vagyok, emiatt hátrányban vagyok?
Figyelt kérdés
Gyakran melós ruhába járok munka után is, kicsit koszosan cigivel a számban. Nekem ez az imidzsem. De kapom a leszólásokat, hogy randin hogyan várok sikert ha nem vagyok igényes.2019. ápr. 6. 21:59
1/14 anonim válasza:
Hátrányban vagy igen, de ezt magadnak köszönheted.
2/14 anonim válasza:
A gyári munkát abszolút nem gondolom hátránynak. Viszont az utána melós ruha...azt már igen. Az elsőnek kellene lennie hogy hazamész, lezuhanyzol, átöltözöl. A koszos ruha minden, csak nem "imidzs".
3/14 anonim válasza:
Melós ruhában mész randizni?
:DDDDDD
4/14 anonim válasza:
A gyári munkáddal nincs baj > Veled van a baj !
5/14 anonim válasza:
Ha mellette egy kitetovált őstulok vagy, aki félrelök más férfiakat és lekezelő a nőkkel, és mellette lehetőleg piál/drogozik is, akkor nyert ügyed van, mert ezeket zabálják a nők. Mert ezek annyira FÉRFIASAK. Akinek csak két diplomája van és több nyelven beszél, az nekik nem elég férfias.
6/14 anonim válasza:
A munkád miatt nem, a többi miatt viszont igen.
7/14 anonim válasza:
Nálam nem lenne esélye egy bagós gyári munkásnak. Nem látnám az azonos érdeklődési kört.
9/14 anonim válasza:
Ha proli vagy mit vársz ? Hercegnőt ? 😂
10/14 anonim válasza:
Ha orvos, jogász, kutató, akadémikus nőknél próbálkozol, akkor egyértelműen hátrányból indulsz, nem feltétlenül a munkád, hanem úgy általában az élethez való hozzáállásban való különbség miatt. A gyári munkás nőknél, bolti eladóknál nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!