Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lenézik a fizikai munkás férfiakat a nők?
Már néhány helyen hallottam erről a dologról. Egy kicsit megrémít ez, mert én is melós vagyok, nincsenek diplomáim(még).
18/F
Egyáltalán nem nézem le, óriási szükség van rájuk. Ennek ellenére azt tapasztaltam, hogy a hozzám hasonló diplomás férfiakkal nagyobb arányban hasonló a gondolkodásunk, terveink stb, tehát párkapcsolatra diplomás férfit szeretnék találni.
Most erre majd jönni fognak a beszólások, de ha ti pl izmos sportos férfiak vagytok, ti sem akarnátok egy csúnya kövér nőt, még ha nem is nézitek le, mert találtok jobbat. Akkor erre lehet azt mondani, hogy a kövér nő le tud fogyni, de ugyanígy a diolomát is meg lehet szerezni. Ráadásul a nem diplomas férdiaknak rengetegszer durva kisebbségi komplexusuk van.
Énis szoktam hallani dolgokat.
Max akkor ird,ha az a tapasztalatod,hallani nagyon sokmindent lehet
5.hszban leírtam normálisan, érvelve, de persze mert nő vagyok és nem az a véleményem, hogy én imádom a fizikai munkás férfiakat, teljesen mindegy is, hogy mit írok, le lesz szavazva. Ez is mutatja a mentalitást: nem tudjátok elfogadni, ha valaki nem pont értetek veszik meg.
Diplomás vagyok, nem akarom, hogy a párom gépolajos körömmel nyúljon hozzám. Érdekes módon nem emlékszem, hogy valaha is egy fizikai munkással egy értelmeset beszélgettem volna (a de megbnálak utánam üvöltés nem számít annak). Miért gond, ha azt várom el, amit én is nyújtok? Ja, mert ha egy nő azt várja el, amit ő is adni tud, akkor lelketlen r.banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!