Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a férfiakat, ha állítólag "jó nő" vagyok?

Figyelt kérdés
Férfi és női vélemények alapján sincs baj egyáltalán a külsőmmel (nem család vagy barátok, hanem kvázi idegenek véleménye). Ezek alapján legalább közelednie kellene a férfiaknak, aztán maximum akkor otthagyni, ha 2 mondat után kiderül, hogy buta/beképzelt/önző/bunkó/akármi vagyok, amennyiben a belsőmmel lenne a gond, legalábbis ránézésre ilyeneket kevés emberről lehet megmondani. Akkor miért nem közeledik hozzám senki? Nem vagyok se vak, se süket, se hülye, hogy "ne vegyem észre", ha próbálkoznának, ténylegesen nincs senki.
2018. aug. 7. 14:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg, hideg, negatív kisugárzással rendelkezel. Ráadásul ha gonosz bosszúálló vagy, akkor azt kivétel nélkül simán meg lehet érezni, elég egy tekintet is, mert olyan taszítást váltasz ki önkéntelenül is az emberekből.
2018. aug. 7. 14:04
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

A lehetséges válaszok:

1. Nem forogsz társaságban, így nem áll elő megfelelő helyzet. Boltban vagy benzinkúton ritkán ismerkednek a férfiak.

2. A kérdés kitaláció.

2018. aug. 7. 14:05
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

Allatalaban az ilyen nok, a hozzad hasonlo nok azt hiszik, hogy ha kulsore tipp topp alaknak orvendeztetnek, akkor az mar egyenes ut oda, hogy a ferfiak megkornyekezzek. De mint neked is, igy sok mindenkinek is ott a baj, hogy nem minden a kulso. Ha latszik a kisugarzasodon, hogy egy bekepzelt, flegma, magadnakvalo, szamito, bunko lany vagy. A kutya sem fog oamenni hozzad.

Es ez mar ismeros nekem. Hiaba jo vagy kulsore, benskre ordit rolad a flegmasag, a bunkosag, az az igazi tahosag, ami jellemez teged. Illetve a felelmeid, hogy miert nm engedsz kozel pasikat magadhoz. Mert van oka. Csak azt elfelejtetted, vagy nem akartad keirni. Szival, benned van a hiba. Ne mast okolj, ne magadat—>kuksodet, hanem a benso szellemed, a jellemed, a szemelyisegetd.

Mikadhatsz ram, es johet a “de en nem ilyen vagyok” de bogaram, pontosan ilyen vagy.

2018. aug. 7. 14:10
 4/18 A kérdező kommentje:
A "buta/beképzelt/önző/bunkó" csak példák voltak, ami egy normális férfinak valószínűleg taszító, egyáltalán nem magamat jellemeztem.
2018. aug. 7. 14:12
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

De en meg teged jellemeztem ezekkel a jelzesekkel. Csinaltam sokszor ilyet. Ehhez hasonlo kerdes. Irtam privit az illetore. Kivancsi voltam...magat szepnek/azkagosnak mondta, szeretne kapcsolatot, nem tudja mi a baj, amiert nem kozeledik hozza egy fiu sem.

Hat irtam, beszelgettem vele. 5-10 levelbol mindig kiderult az ok. Hogy min a baj, nem a ferfiakkal, hanem vele—>a kerdezovel.

Szoval keresd magadban a hibat, mielott masban eszre veszed a gerendat. Ha kutakodsz, biztos megtalalod.

(Nem eoszbol irtam, csak a gyakoris lanyokkal valo tapasztalataimat irtam le, ha oltotok, oltsatok, de ez az igazsag. Es nem 2-3 lanyrol van szo, tobb tucat lannyal csinaltam ezt meg itt, igy formalodtak a velemenyeim, ide is, mashova is ezzel a temaval kapcsolatban)

2018. aug. 7. 14:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy jó nő vagy. Nagyon sok jó nő van.

Mondok egy példát: van egy álláshely, amit 10 egyforma, színötös diplomával rendelkező emberke céloz meg. Mindannyian elérték ugyanazt az eredményt, mégsem kaphatja meg mind a tíz az állást, hanem csak egy közülük. Az alapján fognak dönteni, hogy ki milyen pluszt képes nyújtani.

Esetleg még a kisugárzással is lehet bajod, mert például egy szép emberen is látszhat, hogy zárkózott, és nincs értelme odamenni hozzá, míg egy kevésbé szépnek a testbeszédén is megnyilvánulhat, hogy nyitott, barátságos.

22/N

2018. aug. 7. 14:18
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is mondják, hogy nincs baj a külsőmmel. ..."nincs baj".. Persze tudom, hogy nem vagyok elég magas, és elég sportos.

Épp ma láttam egy interjút két magányos bulvárhírességgel (magyarok), akiknek nincs kapcsolatuk. Az volt beharangozva, hogy "pedig nincsenek nagy elvárásaik", aztán az interjú alatt kiderült, hogy hát azért legyen tökéletes teste, legyen nagyon magas.. stb. Köszi... Az előbb még nem volt nagy az elvárás...

Ezt csak példaként írtam, nem akarok személyeskedni, vagy általánosítani.

2018. aug. 7. 14:19
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

okok:

- mikor mosolyogsz meglátják, hogy nincsenek fogaid vagy feketék

- valaki elvarázsolt téged megigéztek Oziriszra és Ápiszra te szépnek tartod magad, de mégsem

- amiket előttem leírtak

- nincs ahol megismerhetnének

- lehet, hogy most is csizmában jársz és dilinyósnak tartanak

- vagy borzasztóan öltözködsz, vagy k**úrvásan

- piros lila kék hajad van

De megsúgok valamit! Te is nyugodtan kezdeményezhetsz , ugyanannyi az esélyed mint bárki másnak , ugyanazt az elutasítást kaphatod mint bármelyik férfi.

És nem kell az üres unalmas szöveg, hogy jajj akkor csak szexre kellek nekik...

Gyerünk! Akarsz valamit? Akarsz valakit? Nem akarsz várni? Akokr lépj! Tegyél te valamit.

2018. aug. 7. 14:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A testbeszéded nem sugároz nyitottságot.
2018. aug. 7. 14:42
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Senki nem fogja a szemedbe mondani, hogy nem nézel ki jól. Nekem se mondta soha senki, hogy ronda vagyok, sőt. Pont az ellenkezőjét állították, de ez puszta udvariasság. Szóval én azért fontolóra venném azt az opciót is, hogy rosszabbul nézel ki, mint gondolod.
2018. aug. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!