Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a férfiakat, ha állítólag "jó nő" vagyok?

Figyelt kérdés
Férfi és női vélemények alapján sincs baj egyáltalán a külsőmmel (nem család vagy barátok, hanem kvázi idegenek véleménye). Ezek alapján legalább közelednie kellene a férfiaknak, aztán maximum akkor otthagyni, ha 2 mondat után kiderül, hogy buta/beképzelt/önző/bunkó/akármi vagyok, amennyiben a belsőmmel lenne a gond, legalábbis ránézésre ilyeneket kevés emberről lehet megmondani. Akkor miért nem közeledik hozzám senki? Nem vagyok se vak, se süket, se hülye, hogy "ne vegyem észre", ha próbálkoznának, ténylegesen nincs senki.
2018. aug. 7. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem küldesz biztató jelzéseket. Látványosan rámosolyogsz valakire különösebb ok nélkül, mindjárt tudja hogy próbálkozzon.
2018. aug. 7. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem érdekelsz.

F.

2018. aug. 7. 16:02
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem azért, mert ronda vagy, ezt felejtsd el. Az a kulcs, hogy nyitott légy. Én sem vagyok egy szépségkirálynő, mégis úton útfélen kikezdenek velem.
2018. aug. 7. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Tudod, kedves Kérdező, mekkora privátcunamit zúdítottál magadra e kérdéseddel?
2018. aug. 7. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy érdeklődő légy a világ-, a másik felé, valóban fontos a metakommunikáció is. Legyen önbizalmad.
2018. aug. 7. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

hmm, szerintem paran elegge tulgondoltatok. nekem is volt hasonlo helyzetem, sot, meg is kerdeztem embereket, akik valamennyire ismertek, de oszintek voltak.

kovetkezo valaszokat kaptam:

A) tul jol nezel ki, tul szexi vagy, ezert a ferfiak rogton azt gondoljak, hogy konnyen kaphato vagy es emiatt nem erdekled oket (nem oltozok kihivoan, csak sminkelek es adok magamra, meg csak nem is tul sokat)

B) tul nehezen kaphatonak tunsz, nem olyannak, akit egy-ket szep szoval levesznek a labarol, ezert nem probalkoznak,mert felnek a kudarctol

C) hidegnek tunsz, ijesztonek, lenezonek stbstb (mert ilyen az arcom, ha nem figyelek folyamat,hogy mosolyogjak, akkor szomoru/unott az arcom, mar OVIS korom ota kerdezgettek tolem, hogy mi a baj, mert mindig szomorunak tunok. ILYEN A RELAXALT ARCSZERKEZETEM)

tehat, mint lattatok, ezek egymasba utkoznek, ket teljesen masik vegleteken levo okokat kaptam. a lenyeg, hogy ezt nem lehet igy megmondani, mert a legtobb teoriazas baromsag (szoval akkor most tul konnyen kaphato vagyok vagy tul nehezen?).

es mint leirtam az arcszerkezetes dologgal, attol meg hogy egy kifejezett pozicioban van az arcod mikor relaxalt vagy es nem figyelsz arra, milyen arckifejezest vagsz, nem mond semmit arrol, milyen ember vagy :D tehat ez, hogy kiul az arcodra a szemelyiseged sem igaz..

lenyeg a lenyeg, erre nem lehet igy valaszt adni.

de egy altalanos dolgot tudok neked mondani, amit eddig erzekeltem, tapasztaltam: minel nyitottabb, mosolygosabb, ellazult vagy, annal tobben kozelednek feled. ha megfog egy idegen pasi es mosolyogsz meg csacsogsz vele vidaman, meg mindig vigyorogsz, ha ferfi beszel hozzad, akkor fognak rad nyomulni. ha nem nevetgelsz mindenen, amit mondanak, akkor kisebb az eselye.

ahh, mennyiszer kaptam en is meg, hogy egy p**csanak gondoltak, csak azert, mert nem munevetgeltem, aztan kesobb rajottek, hogy eppen az a munevetgelos "baratnom" volt az igazi rosszindulatu, alattomos no.

szoval sracok, nem minden a latszat.

2018. aug. 7. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Mutass képet!
2018. aug. 7. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
A testbeszédeddel, a távolságtartó viselkedéseddel elriasztod a lehetséges próbálkozókat.
2018. aug. 8. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!