Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha már ugye mindig azon megy itt a hiszti hogy a Nektek csak a 10/10-es pasik kellenek, akkor mutassatok már képeken nekem 10/10-es férfiakat?! :D
ezt a férfitársainktól kérdezd meg..
ők állítják itt a szinteket össze-vissza..
de meglásd elhányod magad az ízlésüktől
Ez a minimim, a belepo szint.
Elon Musk.
Ő 10/10-es nálam.
Vagy Vladimir Klicsko.
Dwayne Johnson.
Ők vitathatatlanul sikeresek abban, amit csinálnak, és nem a külső az egyetlen, akit fel tud mutatni. Ezen kívül magánemberként is szimpinek tűnnek, persze kérdés, hogy ebből mennyi tényleg ő, és mennyi egy sikeres sajtószóvivő. :)
Na csak hogy lásd, mennyire más minden nő ízlése - nekem kicsit sem tetszik Dwayne Johnson a #7-es válaszolóval ellentétben. Nem egyszer volt már, hogy visszautasítottam ilyen nagyon kigyúrt pasikat, mert nekem nem az eseteim. Nehezen is tudta feldolgozni az egójuk a traumát, mert ugyebár papírforma szerint minden nőnek tetszeniük kellene.
Színészek közül nekem pl Logan Lerman áll közel az ideálomhoz.
Nem linkelek az ismerősi körömből férfiakat, de ezt a 10/10-es skálát sem értem igazából, mert szubjektív mindenki számára.
Mondanék valakit, más meg nem értené, hogy ő mitől 10/10-es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!