Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretnek állandóan panaszkodni a párjuknak?
Néhány haverom mondta, hogy a barátnőik állandóan panaszkodnak, szinte semmi sem jó nekik (persze vannak kivételek).
Az én barátnőm is szeret panaszkodni, nem is kicsit. Amikor dolgozni megy, akkor is panaszkodik, hogy mennyire utál ott lenni, mennyire hülyék a kollégák, nagyon fáradt, meg sok dolog nem tetszik neki. Amikor együtt vagyunk, akkor keveset panaszkodik, csak az elején, aztán abba hagyja. Amikor nem vagyunk együtt, akkor viberen írja a hülyeségeket: Utálja a mostani munkáját, nem akar ott dolgozni (én meg nem rég vesztettem el a munkámat, hozzáteszem, hogy nem az én hibámból, de mégsem sírok, hogy szar így).
Egyszer mondtam, hogy valami nem sikerült úgy, ahogy szerettem vna, erre meg azt mondta, hogy ne hisztizzek... Bezzeg Ő nyavalyoghat minden egyes apró szar miatt. Amikor meg szóltam neki, hogy hagyja abba a folytonos panaszkodást, akkor Ő volt felháborodva, hogy már nem szeret, meg ne beszéljek így vele, stb... Szóval nem is értem, miért jó ez (és ezt sok lánynál tapasztaltam- nem párkapcsolatban, hanem barátként).
Én: 21F, Ő: 29N
Na ilyenkor szoktam azt mondani h "Neked kellett barátnő, megkaptad."
Részemről pont ezért nincs.
Azért talán, mert megbíznak bennetek a barátnőitek, ezért nektek öntik ki a lelküket.
22/N
Ha a szomszéd Pistának mesélné el a problémáit, akkor az lenne a bajod, hogy mással osztja meg a gondjait...
Azért is vagy, hogy legyen kinek ezeket elmondani
Vannak emberek akik szeretik elmondani mi bántja/zavarja őket. Ettől jobban érzik magukat. Ez messze nem csak a nőkre jellemző.
Azonban ha ezt túl sokat csinálja valaki akkor az negatív ember. Az ilyenek könnyebben meglátják a dolgok sötét oldalát. Az ilyen emberek számomra fárasztóak.
Én nem szeretek annyira panaszkodni. De nem tudom objektíven megítélni hányszor teszem. Szerintem nem baj az ha az ember panaszkodik amíg gyakrabban mosolyog és jegyez meg pozitív dolgokat mint ahányszor nyavajog. Ha valaki átlépi ezt a határt én hátrálni szoktam pár lépést. Az ilyen ember a nyavajgással elveszi a környezete életkedvét is.
Ami még fontos ezzel a kérdéssel kapcsolatban hogy mindenkinek lehet szar hete hónapja amikor tényleg segít neki ha valaki végig hallgatja csak ezért cserébe illik ezt a gesztust vissza is adni. Amellett hogy a párod panaszkodik közben teljesen érdektelen a te problémáid iránt ez ami nekem kinyitja a bicskát a zsebemben.
Szóval ami a lényeg néha jó elpanaszolni mi minden bajod van és kinek mondanád el ha nem a párodnak és a barátoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!