Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lenézik a fizikai munkás férfiakat a nők?
Már néhány helyen hallottam erről a dologról. Egy kicsit megrémít ez, mert én is melós vagyok, nincsenek diplomáim(még).
18/F
Én nem nézem le.
>>Legyen cukin (őszintén kedves és empatikus, jószívű)
>>Legyen dögös (Legyen szép és helyes is az arca, alkatra is normális keretek között nézzen ki ---aztakacifántos!:D Ezt jól megfogalmaztam:))
>>Legyen intelligens- lehessen vele érett módon diskurálgatni, ízléstelen poénokat ne süssön el, de ha valami ízléses és tényleg jópofa hozzászólása van, azt pl mondhatja nyugodtan persze:)
H ma szinte minden bugrist felvesznek egyetemre es szerezhet diplomat.
Attol meg lehet egy elettelen ember. Ez a baj a magyarral...altalanosit.
Amugy meg aki irta h 3muszakban dolgozik a napon az komuvesre gondolt pl? Mert egy komuves nem dolgozik 3 muszakban.
Es ha a fizikai munkat felvaltjak a robotok...sokdiplomas munkat is felvalt a szamitogep. Es ha mindenki diplomas lenne akkor is rengeteg ember lenne munkanelkuli.
En dogoztam anno Egyetemi sorozoben es ott talalkoztam eletemben a legtobb sotet,bunko,primitiv parasztal.
En azt nezem le aki barmilyen munkat lenez...az ilyen embervalo szanalomra mert annyira felszines es sekelyes.
Es sokan a bufeszakuk miatt hiszik magukat valakinek. Egy ertelmes ember alapbol nem nez le mast...sztm ez hozzatartozik az inteligenciahoz.
Volt pl jogasz baratom...a kapcsilatunk azert ment tonkre mert meguntam h egy unalmas es semmihez nem tudott hozaszolni,ami alap dolgokat illeti. Megsem altalanositok h biztos ilyenek a diplomasok.
En nekem csak egy kis fuvaros cegem van Osztrakiknal.
N26
# 53
Áruld már el nekem, hogy miért kéne mindenkinek 3-4 évig olyan szakon lennie, ami nem is érdekli, csak azért, mert a képességei meg vannak, hogy elvégezze??? Hogy elmondhassa, hogy diplomás? Milyen kisebbségi komplexus ez? :D
# 56
Te mindent elhiszel, amit az interneten látsz? :D
Dehogy diplomás, ahogy baráti társasága sincs. Otthon ül magányosan, és egész nap írogatja az olra a nőket gyalázó kommentjeit.
53as vagyok. Talan azert mert nem akartam egyetemre menni? Erre meg nem gondoltal? Ami engem erdekel es jol keresek vele ahoz nem kell diploma.
Van B-s es C-s jogsim. Perfektbeszelek nemetul (nincs nyelvizsgam mert nem akartam!). Lovakkal foglalkozom (belivaglok,szabadidomitas,neha oktatas) es kutyakikebzessel foglalkoztam evekig (trener,orzovedo). Engem ez erdekelt. Es azert is jo nekem ez a valalkozas mert magam isztom be az idomet es jo a bevetel. Van idom mellette bovenasra is. Es ehez a valalkozashoz is penz kellett. Dolgoztam kel munkahelyen is es 2evig gyarban (egy evig sorfelelos voltam). Ott is eleg sok a bekebzelt diplomas,de a gepen ket gombot nem tudott megnyomni mert n birja megjegyezni. De az arca bagy h jaj diplomaja van. De jozan paraszti esze nincs.
A lenyeg h ez tipikus magyar mentalitas.
Nem a vegzetseg teszi az embert...ha az elethez hulye akkor nem sokra megy.
Aztan lehet kotekedni tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!