Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nézik le a munkás férfiakat, miért nem szívesen kezdenek velük kapcsolatot?
Nagyon unalmas lehet az életed, ha csak ezen kattog az agyad.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Szánalmas a rinyálásod. Fejezd már be. Mire jó ez az egész?
Az a baj a melosokkal, hogy megvan egy bizonyos szintjuk. Ertsd, randiztam mar szakmunkassal meg autoszerelovel, nem is nagyon videken laktak, de azt a suttyo stilust, amit kepviseltek: csori, nyomorek megnevezes mindenhova, szidja azokat, akiket a szulok inditottak el, papirellenesseg, minek erettsegi-diploma klub tozsgyokeres tagjai, a becsulet es az emberseg az elet - de akinek sok penze van, az egy gerinctelen senkihazi.
Nekem a munkas sok esetben egyenlo azzal, aki leszarja a jovojet, nem torodik a tovabbtanulassal es ez frusztraciok szintjen tor ki belole. Plusz felresiklott az elete gyerekkent, ami igazan szomoru, de attol o is ugyanezen tipussa valik.
Felreertes ne essek, ismerek normalis munkasokat is, akik nem szenvednek ilyen kisebbsegi dolgoktol, normalis csaladjuk van
Irodában végzek szellemi munkát, amihez napi szinten használok egy idegen nyelvet. 1-2 "munkás" ismerősöm a családból azt hiszi, hogy csak a klaviatúrát nyomkodom és nem értik abban mi a fárasztó, mert szerintük csak az megterhelő, ha fizikai munkát végez valaki.
Tisztelet a kivételnek, de nekem az ilyen hozzáállás nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!