Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Ha barátság extrákkal kapcsolatot beszéltek meg?
amiben az áll, hogy nem szexeltek mással, mennyire tartjátok ezt be?
Elsunnyodtok egy-két egyéjszakást? Vagy lazán b*sztok másokkal is a megállapodás ellenére?
Nő vagyok még nem voltam ilyen szituációban és érdekel mennyire lehet erre adni.
Nekem fontos lenne, hogy csak velem.
Mi az, hogy nem szexelek mással?
Barátság extrákkal az, aminek olvassok: barátság extrákkal. Tehát nem a párom, hogy hűséget fogadjak neki.
Ha neked fontos lenne, hogy csak veled, akkor inkább párkapcsolatot kezdj.
Barátság extrákkal amikor jól elvagytok egymás társaságában, elmászkáltok ide-oda, de nincs közöttetek elköteleződés csak, ha éppen úgy adódik le is fekszetek egymással és mindenki kereshet párkapcsolatot közben vagy alkalmi kalandokat is.
Vékony jég mert, ha jön valaki a képbe akkor nagy valószínéséggel a barátság is megszakad, ugyanis nem szereti tolerálni egyik fél sem, ha utána azzal az emberrel mászkál el találkozni akivel annak idején gyakran lefeküdt.
Az a házasság amit te kívánsz.
Hülye lennék mással nemdugni :D
Szexkapcsolatban nálam alap, hogy nem szexelünk mással. Sőt semmi más sincs mással, se csók se semmi.
Ennek egészségügyi okai vannak. Krvára nincs kedvem elkapni semmi hlyeséget senkitől. A szexkapcsolat elején pedig mindketten elmegyünk szűrésre. Mivel ezek hosszabb időre szólnak, mint 1-2 alkalom, ezért szerencsére ezt a nők is megértették, sőt támogatták is a dolgot.
Random egyéjszakás dologba pedig már nem megyek bele soha.
Amennyiben van valaki a láthatáron, akivel alakulna valami komoly, akkor arról szólunk a másiknak és vége az összejárásnak. Nem bobyolult ez, csak a sok agyhalott teszi azzá.
Szexpartnerrel is hűséges vagyok a partneremhez.
41/F
5. válaszoló:
Veled max akkor mennek szexkapcsolatba, ha nincs más. Túl macerás vagy, nem hinném, hogy egy kiéhezett nőnek ilyenekre van ideje meg türelme, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!