Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Összejönnétek egy füvet kaszáló munkás sráccal?
A fizuja nettó 50 ezer ft
Ha ezt elmondaná a randin az gáz? Lenne kövi?
'Most teszteled a nőket?'
Mit kell ezen tesztelni? Hogy elég igenytelenek-e?
Azt nem értem, te agyatlan, hogy komolyan attól lesz valaki aranyásó, hogy egy 50 ezres fizetést a mai világban kevésnek tart?
Hogy az istenben tartja el SAJÁT MAGÁT, erre nem válaszolt még senki.
Nem, engem komolyan érdekel a kérdező helyzete. Hogy egy nő vagy férfi hogy tud megélni 50 ezer forintból.
Azért gondolom provokációnak, mert nem válaszol, hogy mi a többi körülménye. Ahogy mások is írták, ezer okból lehet épp ez a munkája. Azt se tudjuk, hány éves, van-e más végzettsége, a beteg anyukája miatt kell-e elvállalnia a munkát, hol él, eddig miket dolgozott...
Ezen az utolso par kommenten, amik azt fejtegetik, hogy aki ezt a ferfit offolna, az anyagias pcsa, belegondolt abba, hogy a peldaban szereplo uriemberrel egyaltalan hogyan lehetne egy epkezlab parkapcsolatot kialakitani? 50 ezer egy nagyobb csaladi haznal a rezsi...
Nagyon remelem, hogy az utolsok, akik ilyeneket valaszoltak, csak belekotnek meg az elo faba is. Ilyenkor orulok a legjobban annak, hogy mar elkeltem es nem kell ismerkedni akar olyanokkal is, akik szerint 50bol kilehet jonni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!