Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nős férfiak akik megcsalták a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?

Figyelt kérdés
Írhatnak férjezett asszonyok is, akik a férjüket csalták meg. Az is érdekelne mit lett utána? Meddig tartott a viszony, esetleg él is válltatok emiatt? Ezek után is együtt maradtatok? Ha igen miért?

2013. febr. 25. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 A kérdező kommentje:

80#:

A te párod úgy van veled,hogy még nős és most válik vagy már elvált ? Csak mert úgy irtad válik...nem úgy h elvált.

2013. aug. 8. 14:51
 82/86 A kérdező kommentje:
Ja,és nem félsz,hogy majd téged is megcsal? Ha már a feleséget megcsal..még ha csak testiség miatt is...de megcsalta ..
2013. aug. 8. 14:55
 83/86 anonim ***** válasza:

Rosszul használtam az igeidőt, bocsánat.

Már nem a párom, de nem rég szakítottam vele és még mindig nem vagyok túl rajta, talán ezért írtam úgy hogy párom és nem expárom. :/

(nagy korkülönbség, távkapcsolat, és nem megcsalásos ügy miatt)

És nem vált még el, jelenleg is válik, anyagi okok miatt húzódik a dolog jó pár éve (nem is találkozik a nővel). De ha hamarabb elvált volna és megkéri a kezem, én biztos igent mondtam volna neki és még mindig együtt lennénk.

És nem :) Sose féltem attól, hogy meg fog csalni.

Nem olyan kapcsolatról volt szó, hogy még mindig a feleséggel él és szeretőt tart. :D De engem nagyon zavart, hogy nős, maga a tudat. Az se zavart volna ha kartondobozba kell költöznünk csak váljon már végre el. :/

2013. aug. 9. 07:32
 84/86 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy vége lett :/

Azért szakítottál vele mert még házas?

Ismerős (az érzés )amit írsz...

2013. aug. 9. 16:18
 85/86 anonim ***** válasza:

talán ez is közrejátszott, de messze is éltünk még egymástól és egy ideig még nem tudtunk volna összeköltözni.

Viszont továbbra is azt gondolom, hogy ha igazi a szerelem, a távkapcsolat is működhet. :)

Nálunk nem működött, de biztos így a legjobb mind kettőnknek.

(persze mint írtam, ha már el tudott volna venni ,(nem kell megtennie csak maga a tény hogy lehetne) akkor kevesebb dolog kavart volna be a dologba, biztosabbnak éreztem volna a kapcsolatot)

2013. aug. 9. 23:07
 86/86 A kérdező kommentje:
Akkor lehet,hogy nálatok nem volt igazi a szerelem.
2013. aug. 10. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!