Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
80#:
A te párod úgy van veled,hogy még nős és most válik vagy már elvált ? Csak mert úgy irtad válik...nem úgy h elvált.
Rosszul használtam az igeidőt, bocsánat.
Már nem a párom, de nem rég szakítottam vele és még mindig nem vagyok túl rajta, talán ezért írtam úgy hogy párom és nem expárom. :/
(nagy korkülönbség, távkapcsolat, és nem megcsalásos ügy miatt)
És nem vált még el, jelenleg is válik, anyagi okok miatt húzódik a dolog jó pár éve (nem is találkozik a nővel). De ha hamarabb elvált volna és megkéri a kezem, én biztos igent mondtam volna neki és még mindig együtt lennénk.
És nem :) Sose féltem attól, hogy meg fog csalni.
Nem olyan kapcsolatról volt szó, hogy még mindig a feleséggel él és szeretőt tart. :D De engem nagyon zavart, hogy nős, maga a tudat. Az se zavart volna ha kartondobozba kell költöznünk csak váljon már végre el. :/
Sajnálom hogy vége lett :/
Azért szakítottál vele mert még házas?
Ismerős (az érzés )amit írsz...
talán ez is közrejátszott, de messze is éltünk még egymástól és egy ideig még nem tudtunk volna összeköltözni.
Viszont továbbra is azt gondolom, hogy ha igazi a szerelem, a távkapcsolat is működhet. :)
Nálunk nem működött, de biztos így a legjobb mind kettőnknek.
(persze mint írtam, ha már el tudott volna venni ,(nem kell megtennie csak maga a tény hogy lehetne) akkor kevesebb dolog kavart volna be a dologba, biztosabbnak éreztem volna a kapcsolatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!