Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
Ez annyira borzasztó! Tényleg van itt olyan, aki bele akar szólni az én vagy a családom életébe? Megítélni akar ismeretlenül másokat? Ki ő??? És honnan veszi a bátorságot ehhez?? Micsoda orcátlan és undorító tolakodás...
Mondtam én, hogy ő hogyan éljen? Osztottam az észt neki, hogy csak az egyetlen üdvös és téveszthetetlen út, mait én járok??? Beképzelem én magamnak, hogy akkora ész vagyok, hogy másnak nem lehet igaza?? És mindenki állat, aki nem úgy él, mint én?
Itt nem a "boldog és szerető" családodról van szó. CSAK a házasságról beszélte. Hűség: testi és lelki hűség. Mond neked valamit? Na EZÉRT hozol szégyent a házasság intézményére-nem a családról van szó.
A holtomiglan-holtodiglan megszegése még oké mert teszem azt, túl hamar futottak neki az egésznek és rájönnek, hogy ez így nem jó- teszem azt, találtak valakit. De ennek ez a normális módja! Nem a másik háta mögött kell félre kúrni, hanem előbb elvarrni a szálakat, majd új kapcsolatba (legyen az akár szexuális) kezdeni.
Ha beleolvastok a témába, a következő van:
Első ember azt írja: "Ez engem is érdekelne..", erre puff, lepontozzák 51%-ra. Második ember is szól, ugyanazt: "engem is érdekel" csak ennyi, erre puff, lepontozák 25%-ra. Kérdésem: épeszű emberek járnak ide? Olyan jó lenne értelmes emberekkel eszmét cserélni. Na jó, persze, tudom, az a net tulajdonsága, mit várjunk itt és kitől...
Nekem tetszik a férfiak őszinte válasza! Azért valamit üzennék nekik: A nők viszont nem érzelemmentesen szexelnek, pillanatok alatt belezúgnak a nős pasiba és ott kezdődnek a bonyodalmak. Ti hiába tekintitek csak "test"-ként rájuk, egy szerelmes nő akármire képes, főleg ha érzi, hogy semmibe veszik.
28/N
"Itt nem a "boldog és szerető" családodról van szó. CSAK a házasságról beszélte. Hűség: testi és lelki hűség. Mond neked valamit? Na EZÉRT hozol szégyent a házasság intézményére-nem a családról van szó.
A holtomiglan-holtodiglan megszegése még oké mert teszem azt, túl hamar futottak neki az egésznek és rájönnek, hogy ez így nem jó- teszem azt, találtak valakit. De ennek ez a normális módja! Nem a másik háta mögött kell félre kúrni, hanem előbb elvarrni a szálakat, majd új kapcsolatba (legyen az akár szexuális) kezdeni."
Hát, kedves Rezső vagy Juci, én nem erre esküdtem. Én lehet, egy másik intézménybe jártam. Te erre esküdtél, hát élj így. Szigorúan tartsd ezt mindig szem előtt. Mi meg arra esküdtünk, hogy szeretni fogjuk egymást. Meg arra is, hogy tisztelni fogjuk egymást. Még egymás jogait is. Meg arra is, hogy kitartunk egymás mellett jóban, meg rosszban. Ki is tartottunk. Nincs ezzel semmi baj.
"Nekem tetszik a férfiak őszinte válasza! Azért valamit üzennék nekik: A nők viszont nem érzelemmentesen szexelnek, pillanatok alatt belezúgnak a nős pasiba és ott kezdődnek a bonyodalmak. Ti hiába tekintitek csak "test"-ként rájuk, egy szerelmes nő akármire képes, főleg ha érzi, hogy semmibe veszik.
28/N"
Én például nem írtam, hogy érzelemmentesen szexelek. Azt más írta. Én meg azt írom, hogy az ember nem tudja előre. Van olyan is, ismerek ilyen embert, én is voltam így vele, hogy egyszer csak beleszeretsz valakibe. Nem tehet róla senki, az ember nem szándékosan szeret bele valakibe vagy szeret ki valakiből, az jön magától. Az élet egy ajándéka. Egyáltalán a képesség, hogy szeretni tudsz, hogy szerelmes lehetsz. Olyan szépség ez, amit nem dob el normális ember magától, csak az, aki még soha nem tapasztalata ezt. Olyan adomány, amire halálom napjáig is hálával fogok emlékezni. Szent áldás az emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!