Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
Aztan jon a siras rivas meg a meddosegi tanacsado osszeszed az ember a clamydiat ami tunetmentes mindket felnel de meddoseget okoz a noknel.
Nem csoda ennyi meddo par van sokszor ez az eletgondolkodas az oka. Eleg ha a ferj neha feremegy mar haza is vitte a dolgot.Nem beszelve arrol a HIV ma mar a hetkoznapi emberek kozott kering legtobszor.De ott van meg a HPV amit ugyancsak a ferj visz haza egy kaland utan es 20-25 ev lappangas utan mehnyakrakkal ajandekozza meg feleseget.
Bunt elkovetni lehet de a buntetest mindig ki kell erte fizetni.
De mindenki maga tudja.
"Kíváncsi vagyok, akkor is ugyanilyen nyugodtan, öregmotorosként nyilatkozgatnának a csaló felek itt, nagy megértésben, ha kiderülne a feleségükről, hogy bizony jó pár alkalommal izzadta össze a hitvesi ágyat, autót, vagy egy bérház liftjét egy tüzes csődörrel. ;)"
Miért hogy nyilatkozzunk? Boruljunk ki és köpködjünk meg mocskolódjunk mint itt sok nő?
A kérdező feltett egy kérdést amire minden férfi adott egy normális választ.
Ezzel szemben sok nő mit művel a kérdésben?
Kötekedés, köpködés, sár dobálás, lepontozás. Ez megy csak...
Egyébként:
Attól függ. Ha érzelem mentes sex volt akkor engem nem zavar. Bár nőknél nem tudom mennyire létezik az érzelem mentes sex.
Ha viszont érzelmeket táplált az iránt akivel megcsalt akkor mehetne Isten hírével. Ahogy én is mennék magamtól ha én táplálnék érzelmeket egy másik nő iránt.
"Kíváncsi vagyok, akkor is ugyanilyen nyugodtan, öregmotorosként nyilatkozgatnának a csaló felek itt, nagy megértésben, ha kiderülne a feleségükről, hogy bizony jó pár alkalommal izzadta össze a hitvesi ágyat, autót, vagy egy bérház liftjét egy tüzes csődörrel. ;)"
Ó, de nagyon tréfás élc volt ez, kedve nemtudomki. Hát milyen pompásat kacagtunk, nahát! De el kell, hogy keserítselek! Nem vagyok mohamedén. Amit nekem szabad, azt a feleségemnek is, semmivel sincs kevesebb jhoga, mint nekem. Mi ilyenek vagyunk, tudod? Semmi hímsovinizmus.
Nana!
A nyitott házasság nem megcsalás!
Ha a másik engedélyt adott rá, akkor már nem megcsalásról beszélünk, hanem "elhajlási engedélyről".
"Engem nem különösebben érdekel, hogy te kivel és hányszor kefélsz a feleségeden kívül, de így magára a házasság intézményére hozol szégyent, ami alap esetben egy szent és tiszta dolog."
Nem hozok rá szégyent. Ez egy teljesen értelmetlen rágalom. Nem ismered a családomat, nem ismered a gyerekeimet, nem tudod, hogy milyen kitűnő emberek, milyen ragyogóan teljesítenek az életben, milyen alapon mondanál rólunk véleményt? Nem láttál minket együtt, igazán harmonikus, szerető család vagyunk. Akkor ismer minket, az tudja. És a gyermekem is boldog, és hangsúlyoznám, hogy a feleségemmel soha, de soha nem veszekedtünk még. Egyetlen alkalommal sem! A lányom elképzelni sem tudja, milyen az, amikor valahol "erkölcsös" (???) apák-anyák egymással üvöltenek esténként.
"de így magára a házasság intézményére hozol szégyent, ami alap esetben egy szent és tiszta dolog."
Micsoda tragédia!:)
Mintha egy olyan részlet is rémlene, hogy "holtomiglan-holtodiglan".
Ennyi erővel akkor mindenki szégyent hoz a házasságra aki elválik bármilyen okból!
Máglyára azokkal is mi?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!