Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért
tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a
szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik
nő iránt?
ma 23:29, nem, ne érts félre, nem élek nyitott házasságban. Az olyan lenne, hogy a feleségem kisminkel és bejelenti, hogy elmegy egy férfivel paráználkodni. Nem, nincs ilyen, semmi ilyesmiről szó sincs. Csupán annyi van, hogy ha felöltözik és kisminkeli magát, ami nem túl gyakran van, és elmegy valahová, mert dolga van, akkor én nem rázom és nyaggatom, hogy azonnal mondja meg, hogy hová megy és kivel, meg nem lopakodok az utcán utána bokorról bokorra, hanem inkább az van, remélem, hogy bárhová megy, jól érzi magát, és szívesen és gazdagabban jön majd haza. Ugyanez van, ha én elmegyek itthonról. Az ember aggódik, hogy baj ne érje a társát sehol, ez természetes. De egyáltalán nem szoktunk utánatelefonálgatni a másiknak. Mindenkinek megvan a saját élete is, meg az itthoni közös élete is, ez természetes.
2013. febr. 26. 00:05
Jaj, kérdező, az 50. beírásodra... de én nem csalom meg! Miért csalnám? Miért akarnék rosszat neki? Ő sem akar nekem, én sem akarok neki! Nem érted, mi? Csalás az, ha elveszem a család pénzét és a szórakozásomra költöm. Mondjuk, elkártyázom, ellóversenyezem. Ez szemét dolog, rohadt csalás, szerintem is. De abban mi a "csalás", ha ő vagy én valahol máskor és valamikor jól érezzük magunkat? Mi ebben az ártalom? És kinek ártanánk? Ő mit árt nekem azzal, ha neadjisten egyszer jól érzi magát egy valahol egy másik férfivel? És én mit ártok neki ezzel? Ki csinál itt rosszat a másiknak? Senki. Rosszat az okoz a másiknak, aki az idegeit tépi, aki féltékenykedik, aki ordibál, üvölt, aki feltöri az e-mailjeit, az SMS-eit, aki be akarja gonoszolni az uralkodói akaratát a másik életébe. Én nem vagyok gonosz és a nejem sem az. Köszönjük, jól vagyunk! Nagyon nehéz olvasmány ez így?
2013. febr. 26. 00:12
53/86 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem érdekel benneteket hogy a másik mit csinál? Csak az a lényeg hogy jó legyen neki?
Miért, te nem akarsz jót a társadnak???
2013. febr. 26. 00:16
..vagy az a te szempontod, hogy "mán pedig itthon maradsz embör, mer kilátott mán olyant, hogy jól akarod magad érezni". És itthon érzed magad és velem érzed jól magad és punktum! Különben sordófa!!!
Na látod, én nem vagyok ilyen. Pl. ha a nejem elmegy külföldre, és nem családi nyaralásról van szó, én igazán nem kérdezem meg, hogy hol aludt, kivel aludt, vagy mit tudom én, de annak nagyon örülök, ha jól érezte magát és úgyis elmeséli és megmutogtaja fényképeken, és akkor együtt örülünk ennek. Most ennél többhöz még mi közöm van? A többi az ő magánügye.
2013. febr. 26. 00:21
56/86 A kérdező kommentje:
52# nehéz olvasmány igen bár a ti életetek , azt csináltok amit akartok engem nem érdekel mások dolga de nekem ez akkor is megcsalás lenne. Ti csak nem vesztek tudomást hogy a másik esetleg más társaságát élvezi mert ez oda -vissza működik és így nyugodt a lelkiismeretek. De ha nektek így jó én felőlem.
57/86 A kérdező kommentje:
Elég lazán kezelitek a házasságotokat de a tietek....
És szoktátok a másiknak azt mondani hogy: "egészségedre"? Vagy akár közös program? Nem kritizálni akarlak de felmerült ez a kérdés is most bennem.
Én azt hiszem, hogy én ettől gazdagabb vagyok. Majd a legvégén, amikor majd ki kell lépni ebből a világból, és átmenni egy ismeretlen újba, ha van ilyen egyáltalán, én mosolyogva megyek, és szeretettel gondolok Isten szép ajándékaira, a szerelmekre. Integetk majd a lehunyt pilláim mögül és hálatelt szívvel halok meg, a sok simogatás, dédelgetés, szeretet tengerében. És örülök, hogy nem taszítottam el azokat a kezeket, akik ezt az ajándékot hozták nekem. Másoknak is ezt kívánom.
2013. febr. 26. 00:30
Mi van?? Mi, hogy közös program?? Milyen kérdés? Együtt megyünk majdnem mindig külföldre, kirándulni, színházba, moziba, múzeumba, vásárolni, bárhová... milyen idétlen kérdés ez? Azt akarod kérdezni, hogy aki "félrelép" az egész nap, állandóan??? Vagy mit? Hogy az nincs is otthon? Vagy mit akarsz ezzel? Semmivel sem vagyok kevesebbet együtt a családommal, mint bárki más, szerintem. Sőt, mostanában szinte egész nap itthon vagyok.
2013. febr. 26. 00:33
A házasságukból félrejárkáló emberek Andersen módjára tudnak mesélni a mindent beborító szeretetről, családi idillről, boldog eltávozásról, elégedettségről, miközben a lelkük egész életében szűköl, vonyít, hogy csak egyetlen pillanatra érezhették volna, milyen érzés igazán szeretni. Nem kell ezt túlcifrázni, oldalakon keresztül magyarázni. Ez nagyon szomorú.
2013. febr. 26. 00:35
Kapcsolódó kérdések: