Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontosak számotokra...

Mennyire fontosak számotokra az egyes érzelmi kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Az embernek három érzelmi kapcsolata van: a szerelem, a család és a barátság. Azt szeretném megtudni, hogy ti mennyire tartjátok fontosnak a fentieket? Kérlek titeket, hogy a válaszotokat egy 1-10es skálán adjátok meg, ahol 1 azt jelenti, hogy egyáltalán nem fontos, a 10 pedig, hogy nélkülözhetetlen.

Miről vagytok lemondani a barátotok, a párotok és a családotok kedvéért, illetve kiről?

Amennyiben gondoljátok, nyugodtan fűzzetek szöveges magyarázatot is a válaszotokhoz.

Kérlek titeket, hogy a válaszok mögé egy nemet és egy kort is írjatok. Előre is köszönöm....

2012. febr. 22. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerelem: Ezt inkább házasságnak mondom az én esetembe, ami 10 es.

Család: 10 es.

Barátság: 2 es.

Nem kell lemondanom semmiről, de ha bármiről is le kellene mondanom, a feleségem és a gyerekeim kedvéért biztosan megtenném.

32/F

2012. febr. 22. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A szerelem,és a család egyértelműen 10-es számomra.

A barátság 3-as.

Én előtérbe helyezem a páromat,és családot,bár barátról nem mondanék le értük,de minden/mindenki másról feltétel nélkül,ha ez szükséges a boldogságukhoz.

25/N

2012. febr. 22. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok hajlandó olyan ember véleményét elfogadni, aki el akar tiltani számomra fontos emberektől. Nem mondok le olyan emberről, akit szeretek, legyen az barát, társ, vagy családtag.. Aki ezt nem tudja elfogadni, azt nagyon sajnálom, de kénytelen lesz.

Ha számokban nézzük, a barátom 10-es, a barátaim (az igazak, most nem a mindenféle haverokról beszélek) szintén 10-es, és mivel a családomról sem mondanék le senki óhaja sóhaja miatt, így az is.

Más dolog egyéb helyzetekben kompromisszumokat kötni, de ez egyén- és szituációfüggő.

23/N

2012. febr. 22. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Összegezve az emberi kapcsolatok 2-es szinten szerepelnek nálam. Vagyis a humanizmus szobrát nem rólam fogják mintázni. Nem tehetek róla, untatnak az emberek, még akkor is ha rövid távon jó pofát tudok vágni hozzájuk.
2012. febr. 23. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!