Te melyiket választanád: Kb.20 évesen házasság, majd gyerekek? Vagy buli, rövidebb kapcsolatok, és családalapítás olyan 30-35 évesen?
Nekem olyan 1,5-2 éves kapcsolataim voltak, mostani lassan 3 éve tart, bulizni egyre ritkábban járok, bár kinek mi a buli, ugye.:)
Soha nem tudtam volna lekötni magamat 20 évesen. Több ismerősöm megbánta a korai házasságot, válással végződtek általában. :/
29/N
Nekem nem volt választásom, 31 évesen találtam meg az igazit. Előtte egy hosszabb és egy rövidebb kapcsolatom volt, sokat voltam egyedül, a buli meg nem az én világom. Azt gondolom, hogy ez nem életkorfüggő. Van, aki 20 évesen megtalálja azt, akihez hozzámenne, van, aki nem.
Egyik sem rosszabb a másiknál.
A 15 éves érettségi találkozónkon alig volt olyan oszt.társam, aki még nem vált el. Szakközépbe jártam, az emberek 95%-a nem tanult tovább, hanem megházasodott. Közülük 2-en vannak ugyanazzal, akihez hozzámentek...
Lehet, hogy én megspóroltam magamnak egy válást, ki tudja?
Amiatt viszont rossz, hogy 30-on túl ismerkedtem meg a férjemmel, mert jó lenne még kettesben élni pár évet, azt csinálni, amit akarunk, megkötések nélkül, de sürget a babavállalás, mert kifutok az időből.
Én már régen választottam a kettő között,lévén 40 éves vagyok.20 évesen házasság,és gyerek volt a választásom.
Jó döntés volt.Ma van egy felnőtt fiam,és ugyanúgy bulizom,élvezem az élete mint bárki más--A rövidebb kapcsolatoknak nem vagyok a híve,így az sosem hiányzott.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Ment mindenkinek a zöld kezecske :)
És mindenkinek sok boldogságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!