Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségűke! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
Pedig itt név nélkül vagy vmi kitalált neven lehet írni...
Lehet azért nem merik itt leírni mert talán félnek, hogy elolvassa a társ és akkor lennének csak problémák. Vagy egyszerűen nem szeretnék hogy bárki tudjon róla. Nem tudom....
Szia!
Én nem voltam férjnél, csak együtt éltem a párommal.
Nagyon vacakul mentek a dolgok köztünk. Nehéz megmondani, miért. Én egyre jobban begubóztam nem beszéltem vele, eljártam a barátaimmal, a lehető legkevesebbet voltam otthon.
Aztán lefeküdtem a legjobb barátommal. Ja ez így tök hülyén hangzik, de mindig volt köztünk valami vibrálás, csak sosem jöttünk össze.
Az, h lefeküdtem vele, rádöbbentett, h ennek a kapcsolatnak vége. Én nem tudom megcsalni azt akit szeretek, és most még csak bűntudatot sem éreztem, csak egy kis diadalt, h nesze neked szemét.
Szóval szakítottam vele. Elég ciki volt, mert dec. 23-án feküdtem le a barátommal, szóval a karácsonyt még ki kellett húzni, mert mindenki meg volt hívva mindenhova. De 27-én szétváltak az útjaink. NEm mondtam el neki, h megcsaltam. Azért nem, mert mikor szakítottam vele, még akkor sem kérdezt meg, MIÉRT. Soha, de soha nem kérdezte meg mi bajom, van, miért vagyok rossz kedvű, vagy bármi.
A másik ffval szerencsére barátok maradtunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!