Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a házassághoz?
Én azt gondolom, hogy ilyen döntések előtt át kell gondolni: mit akarok 20-30 év múlva? Egészen biztosan lesznek olyan idők, amikor nehéz lesz az életem. Szenvedni fogok, kételyeim lesznek, akadályokat fogok legyőzni. És én azt szeretném, ha mindezek közben egy olyan társam lenne, akit emberileg szeretek. Nem egy jó pasi/csaj, hanem egy ember, akiben megbízom, aki biztosan segítő kezet nyújt, ha megszorulok, aki tesz a boldogságomért, akinek tetszenek a jellemvonásai, értékrendjébe bele tudom magam képzelni. És hab a tortán, hogy ez az ember még külsőre is tetszik és jól érzem magam vele.
Én így képzelem el (ilyennek látom a párom a jövőben) életem párját, a jövőbeli férjem, a gyerekeim apját.
És ezen leírásban sehol nem volt lángoló szenvedély és heves érzelmek. Inkább szeretet, megértés, tisztelet, ragaszkodás. :)
Szerintem.
23N
"6-os"
Attól függ hol akarnak összeházasodni?! :D
"És ezen leírásban sehol nem volt lángoló szenvedély és heves érzelmek. Inkább szeretet, megértés, tisztelet, ragaszkodás."
Értem, és egyetértek, és persze szükség van erre is... De nem félsz, hogy egyszer csak jön egy villámcsapásszerű, mindent elsöprő szerelem? Akkor mit teszel? Élsz tovább lemondva a szerelemről, vagy pedig felrúgsz egy jól működő családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!