Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi kell a házassághoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DarkChii kérdése:

Mi kell a házassághoz?

Figyelt kérdés
Én mindig rettentően szerelmes típus voltam, akinek ez az érzelem volt a legfontosabb, és a világon mindent gondolkodás nélkül feladott érte. . . Most pedig a jelenlegi párom mellett másképp érzek. Sokkal nyugodtabb vagyok, nem féltékenykedem állandóan, nem halok bele ha nincs velem, bár hiányzik, és amikor együtt vagyunk, az mindig borzasztóan jó érzés. Fontos ő nekem és szeretem, de nemtudom, elég-e ez a kötődés egy házassághoz. Mit gondoltok?
2012. jan. 17. 21:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
A boldogság unalmas. :) Nincsenek hullámhegyek és -völgyek, nem kell szenvedni, ami sokkal intenízvebb, mint a csendes nyugalom. :)
2012. jan. 17. 22:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted,akkor elég. De ezt neked kell érezned, hogy szereted-e annyira hogy gyerekeitek legyenek, együtt öregedjetek meg. A választ csak te tudhatod! :)
2012. jan. 17. 22:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet fontosabb és biztosabb alap,mint a szerelem,az állandó lángolás. A szeretet megmarad,de a lángolás elmúlik.
2012. jan. 17. 22:11
 4/22 fehér gandalf ***** válasza:
43%
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
2012. jan. 17. 22:22
 5/22 anonim ***** válasza:
24%
ház.
2012. jan. 17. 22:55
 6/22 anonim ***** válasza:
33%
egy FÉRFI meg egy NŐ.
2012. jan. 17. 23:16
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy ilyen döntések előtt át kell gondolni: mit akarok 20-30 év múlva? Egészen biztosan lesznek olyan idők, amikor nehéz lesz az életem. Szenvedni fogok, kételyeim lesznek, akadályokat fogok legyőzni. És én azt szeretném, ha mindezek közben egy olyan társam lenne, akit emberileg szeretek. Nem egy jó pasi/csaj, hanem egy ember, akiben megbízom, aki biztosan segítő kezet nyújt, ha megszorulok, aki tesz a boldogságomért, akinek tetszenek a jellemvonásai, értékrendjébe bele tudom magam képzelni. És hab a tortán, hogy ez az ember még külsőre is tetszik és jól érzem magam vele.

Én így képzelem el (ilyennek látom a párom a jövőben) életem párját, a jövőbeli férjem, a gyerekeim apját.

És ezen leírásban sehol nem volt lángoló szenvedély és heves érzelmek. Inkább szeretet, megértés, tisztelet, ragaszkodás. :)

Szerintem.

23N

2012. jan. 18. 09:54
 8/22 anonim ***** válasza:
Szeretet, tisztelet közös tervek, hasonló hullámhossz.
2012. jan. 18. 10:31
 9/22 tevetke ***** válasza:

"6-os"

Attól függ hol akarnak összeházasodni?! :D

2012. jan. 18. 18:57
 10/22 A kérdező kommentje:

"És ezen leírásban sehol nem volt lángoló szenvedély és heves érzelmek. Inkább szeretet, megértés, tisztelet, ragaszkodás."

Értem, és egyetértek, és persze szükség van erre is... De nem félsz, hogy egyszer csak jön egy villámcsapásszerű, mindent elsöprő szerelem? Akkor mit teszel? Élsz tovább lemondva a szerelemről, vagy pedig felrúgsz egy jól működő családot?

2012. jan. 22. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!