Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nős férfiak akik megcsalták a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?

Figyelt kérdés
Írhatnak férjezett asszonyok is, akik a férjüket csalták meg. Az is érdekelne mit lett utána? Meddig tartott a viszony, esetleg él is válltatok emiatt? Ezek után is együtt maradtatok? Ha igen miért?

2013. febr. 25. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
17%
Könnyebb sarat dobálni meg sértegetni, mint beismerni a saját hibákat, ugye? Egy tökéletes, vagy legalábbis igen igyekvő nőt nem csalnak meg.
2013. febr. 25. 20:34
 12/86 anonim ***** válasza:
0%

Az gáz ha az esküvő napján is megcsaltam?

40 F

Szerintem lehet ezt úgy csinálni hogy soha senki sem jön rá.

Külön telefon, email, egyéb elérhetőség, vagy ha csak pár hónapos kalandnak néz ki akkor egy másik alternatív énkép kialakítása(bemesélt dolgok a saját életemből) a 3. félnek.

2013. febr. 25. 20:37
 13/86 anonim válasza:
75%
szerintem egy érett felnőtt ember nem tesz ilyet. tinédzserként elfogadható, ha valaki kísértésbe esik, foghatjuk a meggondolatlanságra, felelőtlenségre stb. undorító az az ember aki fogadalmat tesz, utána megszegi és még a szemébe tud nézni a nőnek/férfinak. az emberek gátat tudnak szabni az ösztöneiknek, nem úgy mint az állatok. ez különböztet meg minket az állatoktól..
2013. febr. 25. 20:40
 14/86 anonim ***** válasza:
82%

nem értem én ezt.. ha valaki úgy érzi hogy nem tud csak egy ember mellett megmaradni, időnként lefekszik mással, legyen az a feleség vagy a férj, ez lényegtelen....mindkét oldalról gerinctelen dolog a megcsalás.

az ilyenek minek házasodnak meg??????????????

sosem tudnám megcsalni a férjemet. azzal csak megaláznám. amit nem teszek mert szeretem. hoztam egy döntést (őt választottam társnak) és ehhez tartom magam.

27/N

2013. febr. 25. 20:48
 15/86 anonim ***** válasza:
80%
ma 20:45, ha hozzám szóltál, semmi értelme nem volt. Nem lenne szerencsés, ha ez itt egy sértegető-topic lenne, mert nem annak indult. Próbálj meg intellektuális lény maradni, ha többször nekifutsz, sikerülni fog.
2013. febr. 25. 20:49
 16/86 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanez a kérdés már egyszer fel lett téve, csak arra sokkal kevesebb válasz érkezett. Azért ide is kiírom, amit odaírtam: Engem hál'istennek még nem csaltak meg, én se csaltam meg senkit, valahogy számomra teljesen elképzelhetetlen az érzelmek nélküli szex. Persze nem ítélkezem senki felett, csak nehezen tudom elképzelni, hogy abszolúte mindenféle érzelmet kizárva tudja valaki megcsalni a feleségét/férjét a harmadik féllel. De biztos azért többeknek megy ez is, úgyhogy én is kíváncsi vagyok annak a véleményére, aki már félrelépett és hogy miért is tette, mit is érzett.

Tehát akkor az eddigi válaszok alapján, sokan képesek vagytok megcsalni azt az embert, akit szerettek, aki a szerelmetek, csak egy sima kaland kedvéért? Pusztán csak testiségből? És nincs is utána lelkiismeret-furdalásotok?

2013. febr. 25. 21:11
 17/86 anonim ***** válasza:
27%
Érdekes kérdés lenne, hogy akkor na, az minek házasodik meg... stb. Én nem kérdezem tőled, hogy miért fűtesz szénnel és nem gázzal, vagy miért eszed a grizes tésztát cukorral, amikor én meg sóval eszem. Te úgy élsz, más meg másképp él. A bűn, az egyetemes dolog, azt nem szabad. Se neked, se nekem. De jól érezni magadat nem bűn. Soha, sehol. És szeretek házasságban élni, és nagyon szeretem a feleségemet is. A gyerekeimet is nagyon szeretem. Mindent megtennék értük. De ennek az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy ha netalántán úgy alakul, akkor kölcsönös örömömet lelem-e egy harmadik emberben. Miért ne lelném? Nem árt ő senkinek, senki nem "csal" meg senkit, nem vesz el senkitől senkit és semmit, az élet ugyanúgy működik tovább, legfeljebb sokkal jobban és szebben.
2013. febr. 25. 21:27
 18/86 anonim ***** válasza:
3%
uccsó big like!
2013. febr. 25. 21:29
 19/86 anonim ***** válasza:
14%

"Tehát akkor az eddigi válaszok alapján, sokan képesek vagytok megcsalni azt az embert, akit szerettek, aki a szerelmetek, csak egy sima kaland kedvéért? Pusztán csak testiségből? És nincs is utána lelkiismeret-furdalásotok?"

5-ös vagyok.

Én képes vagyok pusztán csak testiségért. Sőt, csak azért vagyok képes! Ha más nőt szeretnék akkor nem lenne értelme a házasságomnak! Akkor elválnék!

Szeretem a feleségem! Mindennél jobban! Bármit megtennék érte!

Más nőknek csak a teste érdekel. Nem érdekelnek a problémáik, az érzelmeik, az örömeik. Semmi nem érdekel belőlük csak a testük hébe-hóba egy pár órára.

2013. febr. 25. 21:38
 20/86 anonim ***** válasza:
75%

"Érdekes kérdés lenne, hogy akkor na, az minek házasodik meg... stb. Én nem kérdezem tőled, hogy miért fűtesz szénnel és nem gázzal, vagy miért eszed a grizes tésztát cukorral, amikor én meg sóval eszem. Te úgy élsz, más meg másképp él. A bűn, az egyetemes dolog, azt nem szabad. Se neked, se nekem. De jól érezni magadat nem bűn. Soha, sehol. És szeretek házasságban élni, és nagyon szeretem a feleségemet is. A gyerekeimet is nagyon szeretem. Mindent megtennék értük. De ennek az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy ha netalántán úgy alakul, akkor kölcsönös örömömet lelem-e egy harmadik emberben. Miért ne lelném? Nem árt ő senkinek, senki nem "csal" meg senkit, nem vesz el senkitől senkit és semmit, az élet ugyanúgy működik tovább, legfeljebb sokkal jobban és szebben."

Vajon a kedves szerető feleséged buksisimit adna, ha megismerné a valódi életfilozófiád??

2013. febr. 25. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!